Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Ρέθυμνο: Άγριο ξύλο σε αναρχοαριστερούς από αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Το ξύλο της χρονιάς τους από αγανακτισμένους Κρητικούς με "κατσούνες" έφαγαν οι κρανοφόροι των ταγμάτων εφόδου του Σύριζα στο Ρέθυμνο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τα κέντρα λαθρομεταναστών, η κυβέρνηση αμόλησε στους δρόμους τα παρακρατικά κοπρόσκυλα με τα ρόπαλα και τα μαυροκόκκινα κουρελόπανα. Δυστυχώς για τις συμμορίες του Σύριζα, οι Κρητικοί πατριώτες δεν μάσησαν με την τρομοκρατία τους και ξυλοφόρτωσαν άμεσα τους εγκληματίες της άκρας αριστεράς.

Σοκ και δέος επικράτησε στο indymedia με τους "αλληλέγγυους" να καλούν τρομοκρατημένοι τα συντρόφια τους να τους συνδράμουν για να γλιτώσουν από τους αγανακτισμένους Κρητικούς. Διαβάστε και κλάψτε από τα γέλια:

Φρίκη! Τέσσερα ανήλικα «προσφυγόπουλα» από το Πακιστάν βίασαν ομαδικά 16χρονο ομοεθνή τους! Αυτοί θα πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ το συριζοψεκασμένο λεχριταριό –με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», ακόμα και του… κλαρινογαμπρού Μπουμπούκου- αψηφά τις αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων και με ύφος χιλίων Στάλιν αποφασίζει και διατάσσει να στείλει με το ζόρι τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας (για να γίνει εφικτό το κατέβασμα των εικόνων του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων της Πίστεώς μας…), αποκαλύπτεται μια ιστορία φρίκης που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (και την έκρυψαν οι «αρχές» και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για ευνόητους λόγους…) μέσα στο hot spot...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στους αφελληνισμένους του ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουμε σχολεία ελληνικά και όχι “ελληνόγλωσσα”! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα για τις ιδεοληψίες της, καθώς σχεδιάζουν μια "ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση" ως γνήσιοι επίγονοι του Φαλμεράυερ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δικαιούται να ομιλεί, καθώς επί των ημερών της ΝΔ κυκλοφόρησε το προσβλητικό και ανιστόρητο βιβλίο της Ρεπούση.

Το Σύνταγμα των Ελλήνων καθορίζει ότι η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Σημείωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ συνηγορεί στην μεταβολή των θρησκευτικών σε ένα μάθημα θρησκειολογίας, γεγονός που είναι αντίθετο στο Σύνταγμα και την θέληση του ελληνικού λαού.
Δείτε το βίντεο...

Διαδικτυακοί παπαγάλοι Καμμένου: Η Ελλάδα έχει γίνει Ισραηλινό προτεκτοράτο, τι καλά!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα κοινή στρατιωτική άσκηση της μνημονιακής Ελλάδος με το σιωνιστικό Ισραήλ ολοκληρώθηκε, επί ελληνικού εδάφους. Μας ενημερώνουν σχετικά τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου, πανηγυρίζοντας γιατί ο δικός τους μετέτρεψε την Ελλάδα σε ισραηλινό προτεκτοράτο:

«WHITE and BLUE SKY 2016» Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα.
Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα»… Και γιατί το λέμε αυτό ; Το Ισραήλ μέσα στο χρονικό διάστημα τριών ετών έχει πραγματοποίησει...