Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Δεξιοί και κομμουνιστές μαζί συμφώνησαν για την χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ από τις υποχρεωτικές παρακρατήσεις των νοσοκομειακών γιατρών!


Η πλειοψηφία της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών της Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αποφάσισε και χρηματοδότησε, με άγνωστο χρηματικό ποσόν, το ροπαλοφόρο τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ, με χρήματα που προέρχονται από συνδρομές των περιφερειακών ενώσεων των νοσοκομειακών γιατρών, των οποίων τα έσοδα προέρχονται από υποχρεωτική κατακράτηση από τον μισθό των μελών τους!

Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», γιατί στην πλειοψηφία της ΟΕΝΓΕ που πήρε αυτή την απόφαση δεν ήταν μόνον το… τιμημένο κουκουέ. Ήταν και οι συνδικαλιστές...

Χιλιάδες Χιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Xιλιάδες Χιώτες συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ  στην πλατεία Βουνακίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της «Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα» και ύψωσαν τη φωνή τους κατά της ισλαμοποίησης του νησιού τους. Την ίδια ώρα, οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι» κρύβονταν, για να μην αντιμετωπίσουν την οργή του λαού…

Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι από τις περιοχές Καμποχώρων (Χαλκειός, όπου και το hot spot της ΒΙΑΛ), Κάστρου - Σούδας, Βροντάδου και κεντρικός ομιλητής από την πόλη της Χίου.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως στις περιοχές Κάστρου και Καμποχώρων, κι έχουν να κάνουν κυρίως με την αλματώδη αύξηση...

Ελεύθερα τα 4 «προσφυγόπουλα» που βίασαν ομοεθνή τους! Ελληνόπουλα ετοιμαστείτε, έρχεται η σειρά σας!

Ένα ακόμα… θαύμα προστέθηκε στην… συλλογή της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»! Ελεύθερα, λοιπόν, με «περιοριστικούς» όρους, αφέθηκαν τα τέσσερα… ξαναμμένα «προσφυγόπουλα» από το Πακιστάν που βίασαν ομαδικά ανήλικο ομοεθνή τους στο hot spot της Μόριας, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους!

Οι (δήθεν) «περιοριστικοί» όροι είναι: 
Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (εδώ γελάνε!), απαγόρευση...

Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν στα νέα «θρησκευτικά» για τα 99 ονόματα του Αλλάχ, το Ρος Ανανά των Εβραίων και τα τραγούδια της Rihanna!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ρεσιταλ αμορφωσιάς, πολυπολιτισμού και γελοιότητας.

Λίγο απ’ όλα θα μαθαίνουν τα παιδιά μας στα Νέα Θρησκευτικά των Τσίπρα και Καμμένου. Όπως για παράδειγμα, ποια είναι τα 99 Ωραιότατα Ονόματα για τον Αλλάχ των μουσουλμάνων, για το Ρος Ασανά (την εβραϊκή Πρωτοχρονιά) και άλλα τέτοια για τις θρησκείες του κόσμου. Επιπλέον, το μάθημα θα γίνεται… μετά μουσικής και θα μαθαίνουν και… τραγούδια. Της Ριάνα, του Πορτοκάλογλου, της Μποφίλιου («να πεθάνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής»), του Άσιμου και άλλων «προοδευτικών καλλιτεχνών». 
 
Σε επιστολή του προς τον mister Tsipra και τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος κάνει συγκεκριμένες αναφορές στην ύλη. Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας: