Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

Κλάμα στο καθεστώς για την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Η παρουσία σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής του μεγάλου Έλληνα αθλητή, Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος δόξασε το Εθνόσημο με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους καθεστωτικούς λακέδες και να μην προκαλέσει συμπτώματα αλλεργίας στους επίδοξους καταστροφείς της Ελλάδος.

Μετά από ένα αρχικό «μούδιασμα» περίπου εικοσιτεσσάρων ωρών, η αρχή έγινε από αθλητικές ιστοσελίδες που καυτηρίαζαν την παρουσία Γιατζόγλου στην εκδήλωση για τα 1000 φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή».

Την σκυτάλη πήραν ενημερωτικές ιστοσελίδες και φυσικά η «ομάδα τρόλ» του Σύριζα και άλλων αποκομμάτων, οι οποίες προέβησαν σε μαζικές διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον του Στηβ Γιατζόγλου.

Ο μεγάλος αθλητής απάντησε στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε μαζικά, καλώντας...

Ακόμα ένα “Ωραιόκαστρο”: Ούτε οι γονείς της Λέρου θέλουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία τους

Διαστάσεις… επιδημίας έχει πάρει η άρνηση Συλλόγων Γονέων να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών τους, φέρνοντας νευρική κρίση στους λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσίπρα και Καμμένο.

Μάλιστα, η άρνηση αυτή δεν είναι «καινούργια», μιας κι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλα τα ΜΜΕ την «έθαψαν». Και την «έθαψαν», διότι οι Σύλλογοι Γονέων και ο δήμαρχος της Λέρου δεν περιορίστηκαν μόνο στην άρνηση να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, αλλά πρότειναν...

Κασιδιάρης σε Προβόπουλο: “Δεν είσαι σε καφενείο!” Φουλ επίθεση στους τραπεζίτες!

Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στην Εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών.

Ο  Γ. Προβόπουλος "έδωσε" τον Στουρνάρα για τα δισ. που χάθηκαν με το ΤΧΣ και για το σκάνδαλο "Αττική".

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε χαρακτηριστικά: "Άσχετοι οι επικεφαλής του τραπεζικού συστήματος - Ένοχοι για εγκληματικές πράξεις".

Δείτε το βίντεο...