Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016

Αλέκος Συσσοβίτης για το λαθρομεταναστευτικό: Οι Έλληνες γίνονται μειοψηφία, αλλοιώνεται η γλώσσα και η κουλτούρα μας

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε μία συνέντευξη σε πόρταλ και μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, την ανησυχία που του προκαλεί το μεταναστευτικό ζήτημα και την κρίση που πλήττει την Τέχνη.

«Στην τέχνη λεφτά δεν υπάρχουν, είναι ανύπαρκτα. Γενικότερα, πάντα θα υπάρχουν λεφτά αλλά δεν είναι στα χέρια τα δικά μας. Είναι στα χέρια άλλων που μας εκμεταλλεύονται.Aποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι μια άλλη κυβέρνηση καινούργια δεν κατάφερε να πατάξει την φοροδιαφυγή, δεν τιμωρούνται οι άνθρωποι, δεν βάζει μυαλό ο Έλληνας, λέει και καμώνεται, όμως μόλις μπαίνει στην εξουσία κάνει τα ίδια με τους υπολοίπους. Ζούμε ήδη μια δύσκολη περίοδο και θα ζήσουμε μια ακόμη πιο δύσκολη γιατί γινόμαστε υποχείρια άλλων», λέει ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ποια είναι γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα; «Δεν με ικανοποιεί, δεν με ευχαριστεί, δεν ήμουν φαν του και ούτε θα είμαι. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα έτσι όπως γίνονται. Θέλει προσοχή και σύνεση», απαντά.

Tι πιστεύει  για το μεταναστευτικό ζήτημα; «Mε ανησυχεί πολύ και έρχεται να επισκιάσει σιγά σιγά το θέμα της ελληνικότητας. Δυστυχώς η χώρα έχει...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά από πάρτυ αριστεριστών έγινε ο βιασμός της “αλληλέγγυας” από λαθρομετανάστες στο ΑΠΘ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τις αμφιβολίες τους, για το αν πράγματι ήταν «αλληλέγγυα» η βιασθείσα από τρία «προσφυγάκια» στο ΑΠΘ -που βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε παραστεί σε κάποιο «πάρτι» που γινόταν στους πανεπιστημιακούς χώρους- εξέφρασαν κάποιοι αναγνώστες, υποθέτοντας προφανώς ότι πρόκειται για… προπαγανδιστική υπερβολή.

Επειδή πάντα ξέρουμε τι γράφουμε και δε θέλουμε να αφήνουμε σκιές, ιδού οι αποδείξεις μας:

ΧΑΜΟΣ- Αλβανίδα προς Ελληνίδες σε συνέλευση γονέων: «Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας από εδώ!»

Το παρακάτω περιστατικό, που κατήγγειλαν  στο κανάλι ART-TV οι δικηγόροι Σ. Γεωργίου και Π. Σταυρουλάκης, δείχνει ότι υπάρχει, πράγματι, πρόβλημα…

Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγγελία Αλβανίδα μητέρα σε συνέλευση γονέων σχολείου της περιοχής  Αγίου Παντελεήμονα απαίτησε...

Αποστομωτική απάντηση Στηβ Γιατζόγλου για Μιχαλολιάκο: "Ναζί; Λάθος φίλε. Πατριώτης είναι. Τον Τσίπρα δεν θα τον αγκαλιάσω" HXHTIKO

"Κατηγορούν εμένα, επειδή πήγα να παρακολουθήσω μια πολιτική συγκέντρωση. Αν ήμουν κομμουνιστής δεν θα υπήρχε πρόβλημα;"

Ηχηρή απάντηση σε όλα τα συστημικά παπαγαλάκια έδωσε ο αναγνωρισμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής, Στηβ Γιατζόγλου που δέχθηκε οργανωμένη συστημική επίθεση για την πρόσφατη παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά, στην δόξα του Ελληνικού Αθλητισμού επιτέθηκαν τα γνωστά "τρολ" του διαδικτύου, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές μπούρδες για "φασίστες και ναζί" με τον Στηβ Γιατζόγλου να δίνει απολαυστικές απαντήσεις: