Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

Στελεχάρες στην ΝΔ: Μετά τον Ρουβά και τον Πρετεντέρη, ο «Ντίνος ο γιατρός» από τις πορνογραφικές ταινίες! BINTEO

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό πως στελεχάρες όπως ο Ρουβάς, ο Πρετεντέρης και ο Μπογδάνος είναι έτοιμοι να ανέβουν στο «καράβι» του Κυριάκου για να κυβερνήσουν τη χώρα.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και άλλη μία... προσχώρηση, η οποία δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή, αφού στη Νέα Δημοκρατία έχει ενταχθεί και ο «Ντίνος ο Γιατρός»... Θα πει κανείς, βεβαίως, ότι αυτό έγινε πριν από μερικές ημέρες και επρόκειτο για μία παρεξήγηση, αφού ο εν λόγω «ματάκιας» των πορνογραφικών ταινιών βρέθηκε «κατά λάθος» στην εκδήλωση της ψευτοδεξιάς και προσήχθη για να αρθεί η παρεξήγηση.

Έγιναν, όμως, έτσι τα πράγματα;

Όπως εξήγησε και ο ίδιος, όντως δεν ήξερε ότι γινόταν εκδήλωση εκείνη την ώρα στα γραφεία του κόμματος, αλλά όντως πρόσκειται και μάλιστα ενεργά στο πλευρό του Κυριάκου.
Συγκεκριμένα είπε: «Ούτε που ήξερα ότι η εκδήλωση είναι εκείνη την ημέρα. Το μυαλό μου πήγε στο ότι γινόταν κάποια συγκέντρωση. Κάποιος φωτογράφος με απαθανάτισε. Με τη Νέα Δημοκρατία...

Περήφανη ανακοίνωση από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: Η Κύπρος είναι Ελλάδα!

Με μια ανακοίνωση, η οποία ήδη έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας) παίρνουν θέση υπέρ της Εθνικής Ελλάδος στον σημερινό αγώνα ανδρών με την Κύπρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί...

Ο Καμμένος ζητά νέο βιβλίο θρησκευτικών ενάντια στην Ορθόδοξη παράδοσή μας

Γράφει ο Αντίοχος
 
Αφού για κάμποσο καιρό ο Ελλαδέμπορας Καμμένος –το «πατριωτικό» και «χριστιανικό» άλλοθι των λυσσασμένων ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ- πούλησε και… ολίγη από Ορθοδοξία, αποκάλυψε ο ίδιος τον εμπαιγμό του χριστεπώνυμου πληρώματος, μιλώντας για το περιεχόμενο του νέου βιβλίου των Θρησκευτικών, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 Fm: «Και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή...

Ένα από τα καλύτερα βίντεο σχετικά με την λαθρομετανάστευση

Εντυπωσιακό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συμφωνήσει μαζί του.

Δείτε το...