Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Οι νέες «προκλήσεις» της Χρυσής Αυγής και τα συντρόφια


Να, λοιπόν, που είχαμε και νέες «προκλήσεις» -σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου- από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στην βουλή, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την «κοινωνική οικονομία».

Ποιες ήταν οι «προκλήσεις»; Ο επίλογος της ομιλίας του συναγωνιστή βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Κουκούτση, που είπε ότι «ο εθνικισμός δεν είναι φάντασμα, αλλά μία πραγματικότητα και ερχόμαστε» και η φράση «ο χρυσαυγίτης...

Οι λαθρομετανάστες ταΐζονται από τον προϋπολογισμό των Ενόπλων Δυνάμεων!

Τελικά δεν βρήκαν «ισοδύναμα» οι υπουργοί της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης κομμουνιστών και συνοδοιπόρων τους και τώρα συζητούν με τους εκπροσώπους των «δανειστών» (διεθνών τοκογλύφων…) για νέο γερό πετσόκομμα των μισθών των ενστόλων. Τι απόγιναν τα «ισοδύναμα»; Τα τρώνε τα «προσφυγάκια» – που σιτίζονται από τον προϋπολογισμό των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Πόσα λεφτά τρώνε τα «προσφυγάκια»; Σύμφωνα με διαγωνισμό...

Φίλης: Προχωράμε σε διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, το 70% "συμφωνεί" αλλά δημοψήφισμα δε θα κάνουμε

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν ο άθεος κομμουνιστής Φίλης (ή «Κόγκαν»*) εξελέγη δεύτερος στην ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή που έγινε στο προ ημερών συνέδριο του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε την προτίμηση των συνέδρων προς το πρόσωπό του, ως ψήφο υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας.

Διόλου τυχαία! Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προανήγγειλε «βήματα για μια νέα σχέση με απώτερο σκοπό τον διαχωρισμό».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι το… 70% των πολιτών τάσσονται υπέρ του διαχωρισμού (εννοώντας προφανώς των πολιτών που στελεχώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ…), αλλά ως… μέγας δημοκράταρος που είναι (όπως καλή ώρα ο «πατερούλης» του, ο Στάλιν…) τάχθηκε εναντίον...