Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στις καρδιές όσων αντιστέκονται - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στην διευρυμένη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για το τζαμί, τον Ερντογάν και την επέτειο του ΟΧΙ.

H αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια είναι ότι ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το περήφανο ΟΧΙ, εκφράζοντας ολόκληρο τον Ελληνισμό και ότι η χρυσή νεολαία της ΕΟΝ, η νεολαία του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου πανηγύριζε με τις γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια την κήρυξη του πολέμου. Ένα ΟΧΙ που δεν ήταν ούτε φιλελεύθερο, ούτε κομμουνιστικό, αλλά ήταν εθνικιστικό. 

Δείτε το βίντεο...

Η επιτομή του ψεύτη: Ο Άδωνις λέει στους νησιώτες ότι θα απελάσει τους λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αντίοχος

Στην πολύπαθη Χίο βρέθηκε ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος (όλε, όλε!) και ξέχασε (για λίγο μόνο…) την συναίνεση που έχει δώσει απλόχερα ο αρχηγός του, ο φον Κούλης, στην συγκυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, προκειμένου να εξαπατήσει τους νησιώτες. Ιδού τι είπε ο ξεδιάντροπος πολιτικός απατεωνάκος (ούτε καν πολιτικός απατεώνας…):

«Αυτοί άνοιξαν τα σύνορα. Η κ. Τασία προσκάλεσε όλους αυτούς να έρθουν εδώ. Η αριστερή ιδεοληψία είναι σαφές ότι μπορεί να φέρει εθνική συμφορά. Η κυβέρνηση Σαμαρά...

Παραλήρημα τρόμου από τις συστημικές φυλλάδες για τους Εθνικιστικές Εκπαιδευτικούς που κατεβάζουν δικό τους ψηφοδέλτιο

Με ένα παραλήρημα τεραστίου μεγέθους, τόσο σε ανοησία, όσο και ποσοτικά, υποδέχτηκε η γνωστή Φυλλάδα των Τρομοκρατών ή αλλιώς γνωστή ως «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» την παρουσία των εθνικιστικών ψηφοδελτίων του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το παραλήρημα του «συντάκτη» προσπαθεί να πείσει μέχρι κι ό,τι η Χρυση Αυγή φταίει για το προπατορικό αμάρτημα και σε ένα κρεσέντο ανοησίας βλέπει τον «Χρυσαυγιτισμό» μέχρι και απέναντι στον... Σπάρτακο (73 π.Χ).

Ο κεντρικός πυρήνας του παραληρήματος είναι φυσικά το μίσος ενάντια στον Εθνικισμό, αλλά και ένα δριμύ κατηγορώ προς την Διδασκαλική Ομοσπονδία που δεν φρόντισε τόσα χρόνια...

Σαμαρικοί: Αν αποτύχει ο Σύριζα και ο Κούλης τελειώνουν τα ψέματα, έρχεται η Χρυσή Αυγή


Αυτό που ξέρουν όλοι ότι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά διστάζουν να το ομολογήσουν, το… μαρτύρησαν τα διαδικτυακά φερέφωνα του Σαμαρά: πως μόλις θα σαπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα’ ρθει η νουδούλα κι αν αποτύχει κι αυτή (που είναι βέβαιον πως θα αποτύχει…), θα έρθει η σειρά της Χρυσής Αυγής, της τελευταίας ελπίδας του Ελληνισμού! Ιδού:

«Σε λίγο θα μας πείτε ότι γραφτήκαμε και στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ
… Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν την τελευταία ευκαιρία να φτιάξουν την Ελλάδα μια σοβαρή και πολιτισμένη χώρα. Αν δεν το κάνουν κι αυτοί τότε...