Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2016

Κουμουτσάκος: Μην ακούτε τον Άδωνι, οι κομμουνιστές είναι φίλοι μας!

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου της νουδούλας Γιώργος Κουμουτσάκος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», εις ότι αφορά τις σχέσεις της νουδούλας με τα κομμούνια, που επιχείρησε να… διαταράξει ο μασκαράς Μπουμπούκος.

Ερωτηθείς κατ’ αρχάς εάν υπάρχουν ακραίες φωνές στην νουδούλα, απάντησε ως εξής: «Τα άκρα είναι μακριά από τον ιδεολογικό πυρήνα και την πρακτική της Νέας Δημοκρατίας. Με κάθε ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτάσσει την ενότητα των Ελλήνων, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στη Δεξιά, το Κέντρο και την Αριστερά»».

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι τα κομμούνια είναι φίλοι της νουδούλας και παρέθεσε μια σειρά αποδείξεων γι’ αυτό:

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Οι γενίτσαροι δεν θα μας σταματήσουν”

22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

“Έλληνες και Ελληνίδες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η βροχή άρχισε και πάλι να πέφτει, και ποτίζει συμβολικά το δέντρο της Εθνικής Ελευθερίας! Δεν θα περάσουν οι γενίτσαροι! Ας το πάρουν απόφαση!

Πάντοτε στο πλευρό του Λαού η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτόν τον λόγο μας κυνήγησαν, μας έβαλαν φυλακή, αλλά δεν μας λυγίζουν. Όπως δεν πρόκειται να μας πτοήσουν και οι αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών γενιτσάρων. 

Μαζευτήκανε καμιά δεκαριά – είκοσι από αυτούς για να μην κάνουν συγκέντρωση οι κάτοικοι της περιοχής εδώ, που είναι αγανακτισμένοι με αυτήν την ανέγερση τζαμιού στην γειτονιά τους. Και ήρθαν αυτοί να την εμποδίσουν. Υπέρ ποίων δουλεύουν; Υπέρ των αφεντικών τους, υπέρ των ισλαμιστών, υπέρ της παγκοσμιοποίησης, υπέρ της Τουρκίας που απειλεί ευθέως την Ελλάδα. Και από κοντά ένα κράτος ανθελληνικό, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει τις δραστηριότητες των Εθνικιστών. Έκλεισαν τους δρόμους για να μην περνάνε τα αυτοκίνητα και βλέπουν τους Χρυσαυγίτες. Δεν κάνουν τίποτε. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας...

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες του '40 μέσα στην Βόρειο Ήπειρο - Φωτορεπορτάζ

Τότε που ο Ελληνικός λαός και στρατός σύσσωμος πρόταξε τα στήθη του στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου προχωρώντας κεραυνοβόλα  ελευθερώνοντας τις πόλεις της Β. Ηπείρου την μια μετά την άλλη Κορυτσά, Μοσχόπολη, Πρεμετή, Αργυρόκαστρο, Χειμάρα και Κλεισούρα γράφοντας για μια ακόμα φορά νέες σελίδες δόξας.

Συναγωνιστές από την Ήπειρο βρέθηκαν στην Ηρωική Κλεισούρα και κατόπιν στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου παριστάμενοι στις λαμπρές εκδηλώσεις καθώς και αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες μας καταθέτοντας δάφνινο Στεφάνι ως τρίτο πολιτικό κόμμα διότι τηρήθηκε επιτέλους πιστά  το πρωτόκολλο από τους διοργανωτές.

Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο πολιτικό κόμμα που καταχειροκροτήθηκε από τους...