Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: Αθάνατοι! ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Για ακόμη μια φορά, βρεθήκαμε, ως οφείλαμε, στο καθαγιασμένο από το αίμα των Γενναίων Αδερφών μας πεδίο, όπου ποτίστηκε το δέντρο της Ιδέας και της Φυλής μας.

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές από κάθε άκρη της πατρίδας μας, αλλά και συναγωνιστές από όλη την Ευρώπη, συγκεντρώθηκαν ξανά στον τόπο της θυσίας, για να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο Τιμής στα δυο νέα Ελληνόπουλα, που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, μα τώρα πια από το Πάνθεον των Ηρώων, δίπλα στους Μεγάλους Νεκρούς, συνεχίζουν να μας δείχνουν τον δρόμο της Αρετής και της Ανδρείας.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα...

Ιερό ανάθεμα στους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου, στους προδότες πολιτικούς και στους εχθρούς της πατρίδας μας ΒΙΝΤΕΟ

Ο ιερέας που τέλεσε το τρισάγιο για την Μνήμη των Αθανάτων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη εξαπέλυσε ανάθεμα προς τους άνανδρους τρομοκράτες που δολοφόνησαν τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας.

Ο περήφανος Έλληνας ιερέας εξαπέλυσε επίσης ανάθεμα στους εχθρούς της Πατρίδας μας και τους προδότες.

Τέλος, ευχήθηκε Δύναμη και καλό Αγώνα προς όλους τους Εθνικιστές που συνεχίζουν τον Αγώνα του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.

Δείτε το βίντεο...

Φωτορεπορτάζ από την μαζική τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Γιώργο και τον Μάνο

Με μια λιτή τελετή χιλιάδες Εθνικιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη, τίμησαν τους νεκρούς Ήρωες του Κινήματος, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών...

Σαμαροφρουροί του Antinews: Το πολιτικό σύστημα οδηγεί τον κόσμο στα άκρα... Τρίβει τα χέρια του ο Μιχαλολιάκος

Τις… ευθύνες για την στροφή του κόσμου προς την Χρυσή Αυγή (την οποία δεν μπορούν να κρύψουν πλέον ούτε οι εταίρες δημοσκοπήσεων…), έχουν αρχίσει να καταλογίζουν οι διάφοροι παράγοντες του σάπιου συστήματος.

Οι σαμαρόφρονες του διαδικτύου, καταλογίζουν τις ευθύνες σε… όλους – και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ:
«Οπαδοί του χάους

Το έχουμε πει πολλές φορές. Το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας οδηγεί στην καταστροφή. Όχι μόνο δεν έχει συναίσθηση των ιστορικών στιγμών αλλά κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σιχαθεί ο κόσμος τα κόμματα και για να στραφεί σε ακραίες καταστάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ο καλύτερος χορηγός...

Η Βέφα Αλεξιάδου δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία της «πολιτικής ορθότητας»

Με ποταμό ύβρεων, προσβολών και απειλών απάντησαν τα κουκουλοφόρα κομμούνια στη σαφή θέση που πήρε η Βέφα Αλεξιάδου, στη βεβήλωση της μνήμης των Ηρώων του ελληνο-ϊταλικού πολέμου, από μια μαθήτρια από το Αφγανιστάν, την οποία μαρξιστές ινστρούχτορες χειραγώγησαν να παρελάσει με μαντίλα για να προκαλέσει τον ελληνικό λαό.

Αλλά, η Βέφα Αλεξιάδου δεν υπέκυψε στην κόκκινη τρομοκρατία της νεοταξίτικης «πολιτικής ορθότητας» και δεν πήρε πίσω ούτε λέξη απ’ αυτά που έγραψε. Ιδού η νέα της ανάρτηση:...