Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016

Capital.gr: Γίνεται μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση δημοσιεύεται στο Capital.gr, η οποία με το περιεχόμενό της βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό!

Γιατί; Επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανάλυση παρουσιάζει να γίνεται μια μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο “Μάχη για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ με Χρυσή Αυγή;”, γράφονται, συν τοις άλλοις, τα εξής:

Αν στο άξονα Global Local (Παγκοσμιοποίηση- Προστατευτισμός ή μια εκδοχή του Ευρώ –δραχμή) η ΝΔ του Μητσοτάκη εκφράζει το Global ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει την άλλη πλευρά. Πολύ περισσότερο...

Κατ' εντολήν κομμουνιστών και φιλελεύθερων πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ έδιωξαν τους Έλληνες αστέγους από τον Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ

Με συνοπτικές διαδικασίες το ανθελληνικό κράτος με πλήρη την πολιτική σύμπνοια του "συνταγματικού τόξου" προχώρησε στην εκκένωση της κατάληψης του χώρου στον Βοτανικό όπου πρόκειται να κτιστεί μουσουλμανικό τέμενος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και οι 11 Έλληνες που βρίσκονταν στον χώρο έχουν προσαχθεί και μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ. Τώρα πλέον ούτε ο "δικαιωματάκιας" Κωστής Παπαϊωάννου μπορεί να ανησυχεί, αφού τα ΜΑΤ... έκαναν το καθήκον τους, ούτε οι υπόλοιποι "αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" χρειάζεται να νιώσουν ανάλογα.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι, όλο το φάσμα των "δημοκρατικών" κομμάτων, είχε ανάψει το "πράσινο φώς" για την  τόσο… δημοκρατική αυτή παρέμβαση. Όσο για κάτι ανακοινώσεις του πρόσφατου παρελθόντος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή: "Η  ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης...

Στήνεται Μνημείο για τον εθνομάρτυρα Σολωμό Σολωμού με έξοδα του Νότη Σφακιανάκη!

Ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις του ΕΛΑΜ και με έξοδα του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη θα ανεγερθεί επιτέλους το Μνημείο που αρμόζει στον Εθνομάρτυρα Σολωμό Σολωμού στον Δήμο Εγκώμης.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου:

Λευκωσία: Στον Δήμο Έγκωμης και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ηρώων, όπου βρίσκεται ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας, θα τοποθετηθεί, τελικά, το γλυπτό μνημείο προς τιμήν του 26χρονου Σολωμού Σολωμού, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 14 Αυγούστου 1996 στην προσπάθειά του να κατεβάσει την τουρκική σημαία από φυλάκιο του κατοχικού στρατού στο οδόφραγμα Δερύνειας.

Ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού είναι ο Kενάν Aκίν, έποικος, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού και υπουργός του ψευδοκράτους, εναντίον του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Με έξοδα του λαϊκού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη κατασκευάστηκε το γλυπτό -μνημείο προς τιμήν του Σολωμού, το οποίο...

Οι κομμουνιστές έβαλαν στο μάτι την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Βοτανικού από Έλληνες αστέγους. Λέτε η επιθυμία τους να γίνει διαταγή για τα ΜΑΤ;

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το κόμμα που στηρίζει τις… καλές καταλήψεις (των βρωμερών παρακρατικών υποκειμένων του…), που μετατρέπονται σε γιάφκες τσογλανοτρομοκρατών, τα βάζει με την… κακή κατάληψη στον Βοτανικό, που έχουν κάνει Έλληνες πατριώτες για να στεγάσουν άστεγους Έλληνες. Βλέπετε, εκτός όλων των άλλων, η κατάληψη έχει γίνει στον χώρο τον οποίο προορίζουν για τζαμί τα γιουσουφάκια του Σόρος και του Ερντογάν. Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση των τσογλανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ – που ακολουθεί απόπειρες κατατρομοκράτησης των πατριωτών του Βοτανικού από τον κόκκινο τύπο (συμπεριλαμβανομένης και της παλιοφυλλάδας του κομμουνιστή ολιγάρχη Μπόμπολα…):

«Η κατάληψη του χώρου στον Βοτανικό είναι ενέργεια...

“Δαγκωτό” Τραμπ ψηφίζουν οι Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης - ΒΙΝΤΕΟ

Το 90% των ομογενών θα ψηφίσει Τράμπ"! Μια συνέντευξη με σημαντικό πολιτικό ενδιαφέρον έδωσε ο Πέτρος Γαλάτουλας, πρόεδρος της Oμοσπονδίας Eλληνικών σωματείων μείζονος Νέας Υόρκης, στην δημοσιογράφο του CNN Ειρήνη Ανδρουλάκη.

Ο κ. Γαλάτουλας εδώ και αρκετά χρόνια είναι Πρόεδρος της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας ομογενών στις ΗΠΑ που εκπροσωπεί 204 οργανώσεις και συνολικά 500.000 ομογενείς.

Ο κ. Γαλάτουλας τα λέει όλα έξω από τα δόντια. Γιατί οι ομογενείς προτιμούν Τράμπ και όχι Χίλαρι. Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή ομολογουμένως συνέντευξη.

«Έφαγαν πόρτα» κυριολεκτικά από τους ξενοδόχους στην Χίο οι «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ

Την πόρτα της εξόδου από το νησί έδειξαν οι ξενοδόχοι της Χίου στους πάσης φύσεως «αλληλέγγυους» και στους λαθρομετανάστες που καταστρέφουν τον τόπο τους.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Χίου αντέδρασε μετά την τελευταία απόπειρα ιδιοκτήτη τουριστικής μονάδας στην Αγιά Φωτιά να προσεγγίσει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προτείνοντας ενοικίαση των δωματίων του, τονίζοντας ότι:

«Είναι δεδομένο ότι κανένας από εμάς ή τους συναδέλφους μας δεν είναι ρατσιστής ή μισάνθρωπος. Όμως τους προτρέπουμε να μην παραχωρούν τα καταλύματά τους...