Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016

Με μαύρο δάκρυ κλαίνε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Πόνος στο ΣΚΑΪ για Τραμπ και Χρυσή Αυγή!

Το έδαφος κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει στα επιτελεία του Τσίπρα και του Μητσοτάκη μετά την νίκη του Τραμπ, καθώς είχαν επενδύσει πολιτικά στην επικράτηση της Χίλαρυ Κλίντον.

Ακόμα και μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών τα στρατόπεδα του Σύριζα και της ΝΔ παραμένουν μουδιασμένα, καθώς δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο αμερικανικός λαός θα πήγαινε αντίθετα...

Νίκη του Τραμπ, ο κόσμος αλλάζει, η νίκη των Εθνών ξεκίνησε

Τον λοιδόρησαν, τον πρόσβαλαν. Μίλησαν για ρητορική μίσους. Στράτευσαν εναντίον του όλους τους μετανάστες της Αμερικής. Όλα αυτά πήγαν στο βρόντο. Οι αμερικανοί πολίτες Διεκδίκησαν την πατρίδα τους πίσω! Και τα κατάφεραν.  Γιατί όταν αγωνίζεσαι για την ηθική και το δίκιο πάντα στο τέλος Νικάς.
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και επίσημα ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς συγκέντρωσε...

27 χρόνια από το γκρέμισμα του «Τείχους του Αίσχους» - Ποτέ πια κομμουνισμός!

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Το «Τείχος του Αίσχους» (ή «αντιφασιστικό προστατευτικό τείχος», όπως το ονόμασαν οι Ανατολικογερμανοί κατασκευαστές του) είναι μια ιστορία ντροπής για την παγκόσμιο αριστερά. Γι’ αυτό στην κομμουνιστοκρατούμενη Ελλάδα –από το 1974 έως σήμερα- γνωρίζουμε τόσα λίγα γι’ αυτό.

Η ανέγερση του Τείχους, ακριβώς στα όρια των δύο τομέων του Βερολίνου, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1961. Για την κατασκευή του εργάστηκαν περίπου 50.000 Ανατολικογερμανοί, υπό την επίβλεψη τριών σοβιετικών μεραρχιών! Έτσι υψώθηκε το «Τείχος του Αίσχους», ένα πανάθλιο κατασκεύασμα από μπετόν, ηλεκτροφόρα καλώδια και ναρκοπέδια, το οποίο προστάτευαν χιλιάδες στρατιώτες που είχαν την εντολή...

Κούγιας: Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι... αδερφή ψυχή, αλλά το κρατάει κρυφό

Συνέντευξη στον «Arena FM 89,4» έδωσε ο γνωστός δικηγόρος Κούγιας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κυβερνητικό παλιάτσο και ντελάλη του… ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς,  Λαλάκη Λαζόπουλο, ο οποίος τον έχει μονίμως στο στόχαστρο της εμμονικής «σάτιράς» του. Μάλιστα, ο Κούγιας ήταν πολύ αποκαλυπτικός, μέχρι του σημείου να αποκαλύψει κι ένα… κρυφό κουσούρι του… νέου Αριστοφάνη:

«Έχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή...

Δραγασάκης: Από την διεκδίκηση της γραμματείας του ΚΚΕ στον... Αμερικανό Πρέσβη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο όποιος γνωρίζει τον πραγματικό ρόλο του κομμουνισμού δεν εκπλήσσεται.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρει Πιατ συναντήθηκε ο –αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, παρακαλώ- Γ. Δραγασάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη, τα θέματα που συζήτησαν  οι δύο άνδρες ήταν η δεύτερη αξιολόγηση του Μνημονίου, το ελληνικό χρέος και τα της επικειμένης επισκέψεως του… μπάρμπα από την Αμέρικα (Ομπάμα).

Σας υπενθυμίζουμε, ότι ο σύντροφος Δραγασάκης ήταν εξέχων στέλεχος...