Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016

Νίκος Μιχαλολιάκος: Τι σηματοδοτεί η νίκη Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε ζωντανά στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" στο Kontra Channel και μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και βεβαίως για τη μεγάλη νίκη του Τραμπ στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο...

Η πανωλεθρία των αμερικανών «σταρς» από τον θρίαμβο του Τραμπ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φτύστε τους πουλημένους!

Ένα μικρό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που διέπει τους εκτός τόπου και χρόνου «σταρς» της κινηματογραφικής και μουσικής βιομηχανίας. Κάτω από τον τίτλο «”Μεταναστεύουν” οι σταρ» γράφονται τα εξής: 

«Συντετριμμένοι οι σταρ του Χόλιγουντ και της μουσικής… αρένας που είχαν συνταχθεί με την Κλίντον, προσφέροντας από δωρεάν συναυλίες μέχρι… ανήθικες υποσχέσεις (όπως η Μαντόνα), αναρωτιούνταν χθες πώς η «εκλεκτή» τους πολιτικός έχασε. «Τι συνέβη;» έγραψε στο twitter...

Να γιατί πολέμησαν λυσσαλέα: Αποσπάσματα από το πρόγραμμα του Τραμπ

Γράφει ο Στέφανος Αλυσανδράτος.
 
Πολύ μελάνι χύνεται εντέλει για τις εκλογές στις ΗΠΑ. 
Καταντάει βαρετή αυτή η ανάμειξη μας με τα κοινά μιας ξένης χώρας που με το δημοκρατικό εκλογικό της σύστημα επέλεξε κι εξέλεξε από χθες νέον Πρόεδρο και μάλιστα με μια συντριπτική νίκη του Ν. Τράμπ.
 
Ψάξαμε λίγο την ειδησεογραφία, γιατί για να υπάρχει αντίδραση, κάπου θα υπάρχει δράση στα λεγόμενα του νέου Προέδρου. Κάποιες θέσεις του θα έχουν ενοχλήσει σίγουρα το παγκόσμιο κατεστημένο και γιαυτό αντιδρά.
 
Δεν ξέρουμε ποιες από όσες θέσεις έχει διατυπώσει ο Τράμπ, τελικά θα υλοποιήσει ή θα τον αφήσει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ να υλοποιήσει. Σίγουρα, ως επιχειρηματίας και άνθρωπος της πιάτσας, θα έχει καταγράψει κάποιες ιδεοληψίες και κάποιες ακραίες θέσεις. Σίγουρα όμως έχει τον παλμό της οικονομίας της χώρας του και ξέρει που πονάει ο λαός του και τι πρέπει να αλλάξει στην υγεία, στην μικροοικονομία κάθε οικογένειας, που και τι έχει γίνει λάθος στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, τι έχει γίνει λάθος στο μεταναστευτικό στην χώρα του.
 
Ιδού κάποια από τα «πιστεύω» του νέου Πλανητάρχη για τα οποία τόσο πολύ τον έχουν στοχοποιήσει και στοχοποιούν συνεχώς όσοι έχουν καταληφθεί από ιδεοληψίες και υπέρμετρο αριστερισμό.
Δείτε και κρίνετε μόνοι σας τι είναι σωστό και τι λάθος για εσάς.

Γνωρίστε τους μελλοντικούς σας γείτονες: 13χρονη Αγγλίδα που τόλμησε να κάνει βόλτα σε μουσουλμανικό γκέτο του Λονδίνου, βιάστηκε, δολοφονήθηκε και την κομμάτιασαν σε μηχανή του κιμά

Μια πρωτοφανής ιστορία συνέβη πρόσφατα στο Λονδίνο με μια έφηβη κοπελίτσα 13 ετών, την Charlene Downes, που είχε τολμήσει να κάνει μια βόλτα σε αραβόφωνη μουσουλμανική περιοχή στο Blackpool.

Στην περιοχή αυτή διάφορες σπείρες μουσουλμάνων νταβατζήδων...