Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στους θρηνούντες οπαδούς της Χίλαρι...για να καταλάβετε τι σημαίνει Νέα Τάξη!


 Την έκλαψαν όλοι την Χίλαρι....

Δείτε το φωτορεπορτάζ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιοι χάσανε....

Λαός και εκκλησία ξεσηκώνονται στη Σάμο ενάντια σε αριστερούς, λαθρομετανάστες και αύξηση του ΦΠΑ

Η απόπειρα τρομοκράτησης των κατοίκων της Σάμου από μια δράκα αριστερίστικων παρακρατικών σκουπιδιών δεν πέρασε!

Έτσι, πανσαμιακή συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά και της αύξησης του ΦΠΑ (για την οποία ο Καμμένος απειλούσε ότι θα… παραιτηθεί), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, στη 1 το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό, στην συγκέντρωση θα πάρει μέρος...

Σοκ για Πάγκαλο! “Μας νίκησαν τα Blog και τα social media! Δεν μπορούμε πια (δημοσιογράφοι και πολιτικοί) να καθοδηγήσουμε τον κόσμο” !!!

Οχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Πάγκαλο, αλλά ομολόγησε ότι τα Blog και τα Social Media «που έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο» έσπασαν το μονοπώλιο των «Πεφωτισμένων» «ειδικών» να μας κυβερνούν! Ο Κ Μπογδάνος παραδέχθηκε ότι «αντι να περνάει από εμάς τους πυλωρούς (την ελιτ) η εκάστοτε πολιτική...

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Ώρα Ήρθε - Τα Έθνη Ξυπνούν!

Οι αμερικανικές εκλογές για την ανάδειξη του 45ου προέδρου καθώς και για την πλήρωση των θέσεων του Κογκρέσου και της Γερουσίας ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι παρελθόν. Όμως, σε αντίθεση με προηγούμενες αντίστοιχες αναμετρήσεις άφησαν πέραν πάσης αμφιβολίας ένα ιστορικό στίγμα που θα βαρύνει πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις ολόκληρου του δυτικού κόσμου.

Οι πρώτες αντιδράσεις στις κυνικές και αυταρχικές επιταγές των οικονομικών και πολιτικών ελίτ...

Συντρόφια, ποιοι είπαμε πως είναι τσάτσοι των εφοπλιστών;

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η εκλογή Τραμπ να μονοπωλεί την επικαιρότητα αυτές τις μέρες, αλλά συμβαίνουν διάφορα πράγματα στην Ελλάδα, κι ας μην βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή, λοιπόν, την εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οι προκάτοχοί του Αντωνάκης Σαμαράς και Κώστας Σημίτης, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησαν μαζί το πρόγραμμα –  προσέξτε, ένας από κάθε παράταξη του… συνταγματικού τόξου. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ο mister Tsipras μίλησε κιόλας και εξήρε τους οικοδεσπότες του:...