Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

Διαρκώς αυξανόμενες οι διαρροές ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη Χρυσή Αυγή

Η μαζική ροή της "αδιευκρίνιστης ψήφου" προς την Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί το σύστημα

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" με τίτλο "Μαζική φυγή από ΣΥΡΙΖΑ" αποκαλύπτει τον τρόμο του συστήματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και πώς αυτή θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές.

Το Brexit, ο θρίαμβος του Τραμπ και η επερχόμενη νίκη των Εθνικιστών σε Γαλλία και Αυστρία...

Το έκρυβαν δυόμιση μήνες, αλλά το βρήκαμε: Άγριο κράξιμο στο ΚΚΕ από τον λαό της Χίου! ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ και δυόμιση μήνες το κρατούσαν κρυφό όλοι οι μαφιόζοι ολιγάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ! Διότι, ότι εκθέτει το… τιμημένο κουκουέ απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου να προβάλλεται στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης – αλλά με καπιταλιστική οικονομία…
 
Το άγριο κράξιμο απευθύνεται στους εκπροσώπους του ΚΚΕ Σκούφαλο και Αμπατζή, από τον λαό της Χίου, τον Σεπτέμβριο…

Άρα, πριν από τα τελευταία επεισόδια που έχουν προκαλέσει τα «προσφυγάκια» κι έχουν φτάσει τους κατοίκους του νησιού στο «αμήν»! 
Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα έτσι και ξεμυτίσουν τα κουκούδια από τις κρυψώνες τους!

Δείτε το βίντεο...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Οι ίδιοι που καίνε τις Ελληνικές Σημαίες οργανώνουν και τις αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής”

18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

“Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, κα Γερουσιαστή Anke Van dermeersch, κύριοι βουλευτές Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman, η παρουσία σας εδώ σήμερα αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνη. Εθνικιστές από ολόκληρο τον κόσμο είναι στο πλευρό μας και συμπαρίστανται στις διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η δική μας Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων. Είναι η Ευρώπη των Πατρίδων, η Ευρώπη που αρχίζει από την Ισπανία και τελειώνει και στην Ρωσία. Γιατί Ευρώπη χωρίς Ρωσία δεν εννοείται. Βεβαίως και αποτελεί γεγονός των ημερών η εκλογή στις ΗΠΑ ως Προέδρου του Ντόναλντ Τραμπ. Ήταν μία νίκη...

«Καθημερινή»: Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα της αριστεράς θα είναι: “Ή μαζί μας ή Χρυσαυγίτες!”

Ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Τάκης Θεοδωρόπουλος δημοσίευσε στο φύλλο της Παρασκευής κείμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «’Η μαζί μας ή Χρυσαυγίτες».

Όλο το «ζουμί», του κειμένου του Θεοδωρόπουλου βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο του, όπου σημειώνει τα εξής: «Το μεταναστευτικό ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να ξαναγίνει το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας. Και οι νέοι πληθυσμοί που θα έρθουν, θα συναντήσουν τους ήδη εξαγριωμένους ομοιοπαθείς τους, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως εύφλεκτη ύλη. Όπως είναι εύφλεκτη ύλη για τη Χρυσή Αυγή...

Τρεις κι ο (αντιφασιστικός) κούκος στη Χίο - Δε σας θέλει ο λαός, τα «προσφυγάκια» σας και μπρος!

Μια χούφτα προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι (διορισμένοι –κυρίως- από την αθάνατη πασοκαρία…) και άλλη μια χούφτα «αλληλέγγυοι» (σιτιζόμενοι από τα… ευαγή ιδρύματα του μπάρμπα-Σόρος…), έκαναν «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο στην Χίο.
 
Μάλιστα, τα θλιβερά παρακρατικά συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζανίστας-Καραγκιοζίστας, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡCIA) έκαναν πορεία και προς τα γραφεία...