Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

H «αλληλέγγυα» Γαλλική αριστερά, η πλατεία... Στάλινγκραντ και η περίπτωση της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι» ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν στα γαλλικά, τα αραβικά και τα αγγλικά, σε μια θλιβερή συγκέντρωση περίπου χιλίων στελεχών της γαλλικής αριστεράς, κομμουνιστών εργατοπατέρων, αλλοδαπών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», στην πλατεία… Στάλινγκραντ του Παρισιού. Στην οποία συγκέντρωση, τα κομμούνια ζητούσαν να τους στείλουν περισσότερα «προσφυγάκια» στην Γαλλία, για να τα εκμεταλλευτούν.

Μόνο χίλιους «αλληλέγγυους» έχει ολόκληρο Παρίσι, μια πόλη 13.000.000, μεγάλο ποσοστό των οποίων είναι αλλοδαποί; Όχι βεβαίως, αλλά...

Ο κομμαντάντε και η... επαναστατική παρακαταθήκη του

Πάει κι ο Φιδέλ μας! Πήγε στον ουράνιο… σοσιαλιστικό παράδεισο και σίγουρα τώρα θα κάνει την… αυτοκριτική του στον σύντροφο Στάλιν, προσπαθώντας να του εξηγήσει γιατί στα γεράματα πρόδωσε την παγκόσμια επανάσταση και υποτάχθηκε στους οχτρούς της.
 
Από την άλλη, και ο αδερφός Ραούλ είναι πολύ γέρος και δε θα μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά επί μακρόν την Κούβα. Ποιος θα τον διαδεχθεί; Ιδού η απορία!

Πάντως, ο πλέον κατάλληλος...

Η Πολωνία ανακήρυξε τον Χριστό ως Αρχηγό Βασιλέα του κράτους - Μούγγα στην «ουδετερόθρησκη» Ελλάδα

Στις 19. Νοεμβρίου 2016, μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος, αποκηρύσσοντας ουσιαστικά το άθεο παρελθόν της.
Την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη βάσει σχεδίου ισλαμοποιείται.
Σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας, οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα...

O MYΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ!..Ο ΦΙΝΤΕΛ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!

Σάλο προκαλούν στην Κούβα οι αποκαλύψεις πρώην σωματοφύλακα του Φιντέλ Κάστρο που υποστηρίζει σε βιβλίο που κυκλοφόρησε την τετάρτη ότι ο Κάστρο ζούσε σαν βασιλιάς με το ιδιωτικό του σκάφος σε ενα πολυτελές νησί και μία ζωή γεμάτη ανέσεις .

Το βιβλίο έχει τίτλο « η Κρυφή ζωή του Φιντέλ Κάστρο» και στις σελίδες του ο πρώην σωματοφύλακάς του, Χουάν Ρεϊνάλδο Σάντσες, μέλος του στενού κύκλου του Κάστρο, υποστηρίζει ότι ο Κουβανός ηγέτης...