Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2016

Κομμουνιστικός τουρισμός του Τσίπρα στην Κούβα: Μαντέψτε ποιος πληρώνει τα έξοδα...

Μια ευκαιρία να αποδείξει στον στενό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ (το 4%), ότι είναι αμετανόητο κομμούνι κι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα του, βρήκε με τον θάνατο του Κάστρο, ο mister Tsipras. Έτσι, αναχωρεί σήμερα το βράδυ, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος – ας είναι καλά οι «μαλάκες» που πληρώνουν- για τον τόπο των ονείρων του, την Κούβα, για να κλάψει το ίνδαλμά του από κοντά, δίνοντας τα αριστερά του διαπιστευτήρια.
 
Βέβαια, δε θα προλάβει την κηδεία -θα πραγματοποιηθεί...

Ο Μητσοτάκης ακόμη και στη Βουλγαρία σκέφτεται τη Χρυσή Αυγή: "Να υπάρξει μια κοινή πολιτική ενάντια στον εθνικισμό"

Στη Σόφια βρίσκεται ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του σε Βουλγαρία και Σερβία. Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα στους Έλληνες δεν είναι αρκετά καλά και αποφάσισε να ζητήσει ψήφους και από το εξωτερικό.

Εκεί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ αναμένεται να γίνει δεκτός και από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλέβνελιεφ.

Όπως διαρρέει η ΝΔ στα ΜΜΕ το «βασικό μήνυμα των συναντήσεων είναι να παραμείνει ισχυρή η κεντρική στρατηγική σχέση Ελλάδας-Βουλγαρίας και...

Τι τρέμουν οι τουρκόφρονες στη Θράκη; Την άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι τουρκόψυχοι πράκτορες της Θράκης μας με την εγχώρια δημοσιογραφία και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»; Μα φυσικά τον τρόμο απέναντι στην Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Έτσι η εφημερίδα «Millet» που αυτοαποκαλείται «εφημερίδα των τούρκων της Δυτικής Θράκης», δημοσίευσε άρθρο περί της ανόδου της Χρυσής Αυγής σε σχέση με την νίκη του Τράμπ και τον γενικότερο εθνικιστικό άνεμο που πνέει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το άρθρο της συγκεκριμένης εφημερίδας φιλοξενεί μάλιστα και τις απόψεις του...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ… ΚΟΜΜΑΝΤΑΝΤΕ;

Γράφει ο Αντίοχος

Κλαίει γοερά από χθες όλο το συντροφάτο, γιατί τα τίναξε ο αγαπημένος του Φιδέλ Κάστρο. Και πάνε σύννεφο οι… αγιογραφίες του στα ελληνόφωνα ΜΜΕ – κι όχι μόνο στα κομμουνιστικά.
Μόνο που δε μας τα λένε όλα τα συντρόφια, για την φαμίλια των Κάστρο…

Να, για παράδειγμα, μας κρύβουν τον Αντόνιο (για τους φίλους «Τόνι», επί το αμερικανικόν…) Κάστρο, τον αγαπημένο γιό του…

Λαθρομετανάστες κατέστρεψαν σταυρούς και τάφους στο κοιμητήριο της Μόριας - Φωτογραφίες

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν.
Δεκάδες τάφοι είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές από "αγνώστους", οι οποίοι είχαν ξεριζώσει σταυρούς, λουλούδια, καντήλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλους τους χώρους του νεκροταφείου.

Οι κάτοικοι της Μόριας κατήγγειλαν τους απίστευτους αυτούς βανδαλισμούς και έστειλαν φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα. Σύμφωνα με τους κατοίκους,...