Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016

Δημοσκόπηση MRB: Η Χρυσή Αυγή πιθανόν έχει ξεπεράσει το διψήφιο ποσοστό

Την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής καταγράφει ακόμα μία συστημική δημοσκόπηση, η οποία προφανώς αποκρύπτει την πραγματική δυναμική του Εθνικιστικού κόμματος.

Στην δημοσκόπηση της Mrb στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:...

Βίντεο - σοκ από τα “hot spot” του Σύριζα: Τζιχαντιστής βασάνιζε τρίχρονο παιδί στην Χίο

Ένα βίντεο που δείχνει την κακοποίηση ενός τρίχρονου αγοριού στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο και το οποίο ευρύτατα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδήγησε στο ξετύλιγμα ενός κουβαριού που ερευνάται αν φτάνει και στην αποκάλυψη ενός τρομοκράτη που σχετίζεται με την οργάνωση ISIS.

Το βίντεο έγινε αντιληπτό χθες το πρωί από εργαζομένους του δήμου Χίου στον καταυλισμό της Σούδας και δείχνει το παιδί να κακοποιείται από έναν άνδρα του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται, μέσα στην ντουζιέρα στον καταυλισμό. Συγκεκριμένα το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε τη Δευτέρα, δείχνει το παιδί που ενώ βρίσκεται μέσα στην ντουζιέρα να δέχεται χτυπήματα, να πέφτει και ξανασηκώνεται έως ότου κάποιος τρίτος σταματά το βασανισμό του.

Δείτε το βίντεο...

Πρώην βουλευτής της Νουδούλας Ψυχάρης: Η σημαία δεν είναι η ουσία, μόνο τα φράγκα έχουν αξία


Μπορεί οι συριζομούρηδες να θεωρούν τη σημαία μας ένα «απλό πανί» και να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα όταν την καίνε τα παρακρατικά τους τσογλάνια, αλλά και στην νουδούλα δεν είναι καλύτεροι.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στον ανεκδιήγητο Βαρβιτσιώτη, που είχε δηλώσει κατά το παρελθόν, πως είναι «αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει τη σημαία». Δεν είναι μόνο αυτός. Κι όλοι οι άλλοι στην νουδούλα, κάπως έτσι σκέπτονται (φιλελεύθεροι απάτριδες κοσμοπολίτες, γαρ…), αλλά διστάζουν να το πουν δημοσίως, λόγω πολιτικού κόστους.

Όμως, όταν δεν υπάρχει το πολιτικό κόστος, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το ομολογήσουν. Όπως έπραξε ο πρώην βουλευτής Ψυχάρης, με άρθρο του στο ΜΜΕ του πατρός του, που υποστηρίζει κυνικά...

Ανταπόκριση δημοσιογράφου από Ξάνθη: Όποιον ακούω έξω, μου λέει θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!

Πέρα από τις φωνασκίες των καθεστωτικών λακέδων, οι οποίοι κάθε τρεις και λίγο βλέπουν ως «πρόκληση» τις θεσμικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής, ο δημοσιογράφος Τένης Καμαρίδης αποτυπώνει την πολιτική πραγματικότητα στην Ξάνθη όπου οι πολίτες βλέπουν από τη μία κυβερνητικά στελέχη να συμμετέχουν σε τουρκοφιέστες και τον Καμίνη να φωτίζει με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας το Δημαρχείο Αθηνών και από την άλλη την Χρυσή Αυγή!

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "15% θα φτάσει η Χρυσή Αυγή! Όποιον ακούω έξω, μου λέει θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή!".

Ακούστε το ηχητικό:

Ευχάριστα νέα: Ο Συριακός Στρατός, οι Φρουροί της Επανάστασης, η Χεζμπολάχ και οι Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις απελευθέρωσαν το Χαλέπι

Είναι οριστικό και απομένουν μονάχα οι επίσημες ανακοινώσεις, όμως από ότι μεταδίδεται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης (όχι στα αμερικανικά γιατί... κλαίνε τώρα) το Χαλέπι, ένα από τα μεγαλύτερα πεδία μαχών στη Συρία απελευθερώθηκε από τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού, των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης, της Χεζμπολάχ και των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτα, οι δυνάμεις του Άσσαντ πραγματοποίησαν την τελευταία καταιγιστική επίθεση εναντίον...