Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

Γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα καθορίσουν την διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών

Γράφει ο Αντίοχος

Όλα δείχνουν πως σύντομα ο mister Tsipras –που σ’ έναν μήνα συμπληρώνει δύο χρόνια κατοχικός πρωθυπουργός- θα κάνει… ηρωική έξοδο, με προκήρυξη προώρων εκλογών, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς υπάρχουν πολλοί που τον πιέζουν για το αντίθετο. Και προπάντων, δεν ξέρουμε τι γνώμη έχουν για τις πρόωρες εκλογές οι πραγματικοί αφέντες αυτού του τόπου!

Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος, που φέρνει τις εκλογές πιο κοντά – κοινή συναινέσει Tsipra και διεθνών τοκογλύφων. Και δεν είναι άλλος από...

Σφυροκόπημα Κασιδιάρη στον Καμίνη: “Είσαι ανύπαρκτος και τουρκολάγνος! Δήμαρχος του facebook και του twitter… παραιτήσου!” ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την απόλυτη αδιαφορία του Δήμου την ώρα που τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο καίγονται, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Καμίνη "ανύπαρκτο και δήμαρχο του facebook και του twitter".

Mόλις η παράταξη "Ελληνική Αυγή" αναλάβει την Διοίκηση του Δήμου θα συσταθεί Ειδική Ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνει - παρουσία του Δημάρχου - σε τέτοια γεγονότα και θα καταστέλλει άμεσα τους ταραξίες.

Εν συνεχεία ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τουρκολάγνο τον Καμίνη με αφορμή τον φωτισμό του δημαρχείου με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Δείτε το βίντεο...

Έρευνα του Ευρωβαρομέτρου: το 79% των Ελλήνων εμπιστεύεται τον Στρατό, το 12% την βουλή και μόνο 6% τα κόμματα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο στρατός το ακούει;

Μια έρευνα, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα, έχει σημαντικά αποτελέσματα όσο και συμπεράσματα. Οι πιο απαισιόδοξοι πολίτες της ΕΕ όσον αφορά την οικονομία, την ανεργία αλλά και τις προοπτικές του νοικοκυριού τους είναι οι Έλληνες σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου για το Νοέμβριο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην ερώτηση για το πώς βλέπουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους 12 μήνες, μόλις το 8% απαντά ότι θα είναι καλύτερη, με το 64% να εκτιμά...

Συναγερμούς... κωλότσεπης μοιράζει η αστυνομία της Βιέννης σε γυναίκες, για να μην τις χουφτώνουν οι λαθρομετανάστες

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόση πια παρακμή; Όση θέλουν οι Εβραίοι και τα μασονικά τσιράκια τους που μας κυβερνούν.

Τρομοκρατημένη είναι η αστυνομία της Βιέννης, ενόψει των εορτασμών για την έλευση του νέου έτους, για το φόβο επανάληψης των περσινών μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων από ξαναμμένα «προσφυγάκια» σε γυναίκες, στην Κολωνία και στις… μισές ευρωπαϊκές πόλεις.

Έτσι, ελήφθη η απόφαση να δοθούν «συναγερμοί τσέπης» στις… ευάλωτες ομάδες, δηλαδή στις νέες κοπέλες. Στην ουσία πρόκειται για…