Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Μετά από ψηφοφορία το 94% των γονέων στη Λάρισα αποφάσισε να μη δεχτεί παιδιά λαθρομεταναστών

Είχε «βουίξει» ο τόπος τις προάλλες με την απόφαση «γονέων» στη Λάρισα να καλοδεχτούν τα «προσφυγόπουλα». Θυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από γονείς με πρώτο το 86 - 0 στο Πέραμα και έτσι ένα επικοινωνιακό αντίβαρο ήταν πλήρως απαραίτητο για την συμμορία των «αλληλέγγυων» και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.

Όπως αποδεικνύεται επρόκειτο για άλλη μία ψευδή είδηση που παρήγαγαν οι «αλληλέγγυοι» και οι διάφοροι κρατικοδίαιτοι του Σύριζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ένα τεράστιο κύκλωμα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που εισπράττουν ατελείωτο χρήμα από διεθνείς επικυρίαρχους, αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό. Συγκεκριμένα, σύσσωμος ο Τύπος προέβαλε με όλη του την δήλωση μίας Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών της Λάρισας ότι δήθεν...
οι γονείς «βρίσκονται αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους που έρχονται στα σχολεία».

Όμως, μία κόντρα που ξέσπασε ήρθε να αποκαλύψει την αλήθεια και να γκρεμίσει τα ψέμματα των «αλληλέγγυων». Διαβάζουμε, λοιπόν, σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ότι «άτομα που σχεδόν μόνιμα διατείνονται ότι εκπροσωπούν κάποιους συλλόγους, έχουν δημοσιεύσει στα ΜΜΕ μία σειρά άρθρων με γενικό τίτλο: "Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί καλωσορίζουν με ανοιχτή αγκαλιά τα προσφυγόπουλα στα σχολεία της Λάρισας"».

Κοινώς, οι σχετικές ανακοινώσεις δεν αφορούν τους γονείς, οι οποίοι «με συντριπτική πλειοψηφία (94%), μετά από πολύ μεγάλη συμμετοχή των γονέων σε μυστική ψηφοφορία» αποφάσισε αρνητικά σχετικά με την «φοίτηση προσφυγόπουλων στο σχολείο μας».

Το ξεφτίλισμα των «αλληλέγγυων» από τους γονείς, κινητοποίησε την διευθύντρια του σχολείου, η οποία επικοινώνησε με τους γονείς προσπαθώντας να ελέγξει τις αποφάσεις τους. Όταν εν τέλει απέτυχε προέβη σε δημόσια καταγγελία, όπου μιλάει για «ρατσισμό», κοινώς χρησιμοποιεί την πάγια τακτική των ρουφιάνων του Σύριζα να απειλεί με τον «αντιρατσιστικό» νόμο όποιον έχει διαφορετική άποψη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών