Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2017

Μεγάλο θράσος! Οι βιαστές επέστρεψαν στην Κολωνία τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς!

Σύμφωνα με το γνωστό αστυνομικό γνωμικό «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος». Αυτό ακριβώς συνέβη και την νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, με τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» που είχαν διαπράξει -πέρυσι- τις διαβόητες μαζικές σεξουαλικές επιδρομές εναντίον ανυπεράσπιστων κορασίδων.

Ε, λοιπόν, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, τα… ξαναμμένα επέστρεψαν φέτος στον τόπο του περυσινού τους εγκλήματος, έτοιμα να το επαναλάβουν!

Έτσι, μια ομάδα δεκάδων Αφρικανών λαθρομεταναστών εντοπίστηκε από την Αστυνομία κοντά στον σταθμό του τρένου το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο σημείο που είχαν ξεκινήσει οι περυσινές μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις, ετοιμάζοντας...
προφανώς ανάλογες επιθέσεις.

Αρχικά, η Αστυνομία τους περικύκλωσε και εν συνεχεία τους έκανε εξακρίβωση στοιχείων, αποθαρρύνοντάς τους. Άλλωστε, η όλη διαδικασία κράτησε αρκετές ώρες και τα «πουλάκια» -τα υποψήφια θύματά τους- είχαν «πετάξει»!

Εκείνο, όμως, που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το θράσος τους! Δείγμα, ότι δεν παίρνουν χαμπάρι από την κατακραυγή του κόσμου κι από τους υφιστάμενους νόμους, άρα χρειάζονται «ειδική μεταχείριση»!

1 σχόλιο:

  1. Έχω ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του 3ου Ραϊχ σε mediafire στα Γερμανικά

    https://neuschwabenlandpost.wordpress.com/bibliothek-des-3-reichs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών