Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Εφημερίδα Εστία: Συμπόρευση λαϊκής βούλησης και Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Με αφορμή τα προχθεσινά γεγονότα στο δημοτικό σχολείο του Κερατσινίου, όπου για άλλη μία φορά κατέπεσε η αριστερή προπαγάνδα και πλάκωσε τους προπαγανδιστές, η εφημερίδα «Εστία» δείχνει με τον πιο κατάλληλο και πειστικό τρόπο, από τη μία, τη δράση της  αριστερής προπαγάνδα και όχι μόνο, και από την άλλη, τη συμπόρευση του απλού κοσμάκη με τα πιστεύω και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί το άρθρο από τη στήλη της εφημερίδος «το περίπτερο»: 

«οι αναφορές στη Χρυσή Αυγή είναι η εύκολη – πλην όμως παραπλανητική – λύση για τον «εξορκισμό» του ρατσισμού, όπως συνέβη σε σχολείο του Κερατσινίου, το οποίο επελέγη για την φοίτηση ανηλίκων μεταναστών. Διότι έτσι συσκοτίζεται η ουσία του γεγονότος, που είναι...
ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αντέδρασε στην απόφαση, η δε Χρυσή Αυγή έσπευσε υποστηρικτικώς. Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχαν αντιδράσει οι γονείς σε σχολεία όλης της επικράτειας που επελέγησαν για να φοιτήσουν τέκνα μεταναστών. Πρόκειται δηλαδή για ένα παλλαϊκό αίτημα στο οποίο ουδείς κυβερνητικός παράγοντας δίδει ουσιαστικές απαντήσεις. Απεναντίας, κατά την πάγια συνήθεια της αριστεράς, περιορίζονται στην «ξύλινη» γλώσσα του ψεύδους και της προπαγάνδας, αποδεικνύοντας πόσο λίγο τους ενδιαφέρει η πραγματική λαϊκή βούλησις.»

Να προσθέσουμε από πλευράς μας ότι, η αδιαφορία για την λαϊκή βούληση δεν είναι προτέρημα μόνο των αριστερών, αλλά επεκτείνεται σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις των λεγομένων αστικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του «τιμημένου» ΚΚΕ που «γαυγίζει» από απόσταση ασφαλείας. Βέβαια η αδιαφορία των κρατούντων εμπρός των λαϊκών απαιτήσεων, θα σημάνει και το πολιτικό τέλος των πρώτων.  Όσων αφορά το δημοσίευμα της «Εστίας», δεν χρειάζεται φραστικός διάκοσμος εκεί που τα γεγονότα βοούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών