Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017

Εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Σκύδρα στο άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Βέροια παρά τις μάταιες προσπάθειες κράτους και παρακράτους, ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης έστειλαν σήμερα και εκατοντάδες Έλληνες από την Σκύδρα.

Για πρώτη φορά σε μια κωμόπολη όπως η Σκύδρα διοργανώθηκε μια τόσο μεγάλη σε πλήθος και παλμό ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες του "συνταγματικού τόξου" περιορίζονται σε συμβολικές...
επισκέψεις με 2-3 παρατρεχάμενους δίπλα τους και τις κάμερες να ακολουθούν.





Στην εθνικιστική συγκέντρωση το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλαν οι Συναγωνιστές Γιώργος Βαχαρέλης - Γραμματέας Τ.Ο. Πέλλας, Σωτηρία Βλάχου - βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Σαχινίδης - βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας - βουλευτής Κιλκίς, Ελευθέριος Συναδινός - ευρωβουλευτής, τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης και οι βουλευτές Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.



Τέλος, για τους μεταφερόμενους παρακρατικούς του συστήματος να αναφέρουμε ότι αυτήν την φορά δεν μπήκαν καν στα όρια του Νομού Πέλλας, έκαναν αναστροφή με τα πούλμαν τους και επέστρεψαν στα λαγούμια τους!

 
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών