Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αγαπημένο παιδί της Μέρκελ και διαλεχτός της διαπλοκής

Έκλεισε ήδη ένας χρόνος από τότε που ο ακραία νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη ύστερα από σωρεία τραγελαφικών καταστάσεων στην ηγεσία της ψευτοδεξιάς.

Η αναρρίχησή του στην προεδρία της ΝΔ υπήρξε διακαής πόθος των συστημικών ΜΜΕ, των εγχώριων νταβατζήδων και κυρίως της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, της οποίας αποτελεί το αγαπημένο παιδί.

Ας μην ξεχνάμε πως τα διαπιστευτήριά του στους ξένους δανειστές τα είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν...
χρημάτισε υπουργός Εσωτερικών, αλλά και στις 14 Αυγούστου 2015 όταν μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το τρίτο αριστερό Μνημόνιο του Σύριζα.
Οι καναλάρχες, των οποίων αποτελεί το καλύτερο φερέφωνο, αλλά και οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων λάτρεψαν τον "Κούλη", στον οποίο έδωσαν από την πρώτη στιγμή προβάδισμα νίκης και τον έχρισαν μνημονιακό πρωθυπουργό εν αναμονή.

Βέβαια, αυτό που ξεχνούν να αναδείξουν οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδόλως ανεβαίνει ή κερδίζει ψήφους, απλά ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί ραγδαία καθοδική πορεία και ο Σύριζα εξαϋλώνεται.

Τέλος, να σημειώσουμε τα σημαντικότερα νεοφιλελεύθερα επιτεύγματα της ΝΔ επί Μητσοτάκη σε σημείο που ο Πάγκαλος έχει γίνει ο πιο φανατικός ψηφοφόρος τους.

Η ψευτοδεξιά χέρι - χέρι με τον Σύριζα ψήφισε το "σύμφωνο συμβίωσης", την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, την διάλυση της Εθνικής Παιδείας και κάθε νομοθέτημα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων.

Αν λοιπόν αλλάξει χέρια η σκυτάλη από τον ένα μνημονιακό πρωθυπουργό στον άλλο, μετά και από τις ευλογίες της "καγκελαρίας", τι θα έχει αλλάξει;

Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών