Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017

Αυτά είναι τα “προσφυγόπουλα” που στέλνουν στα σχολεία μας: Ανήλικος λαθρομετανάστης βίασε 10χρονο ομοεθνή του στη Θεσσαλονίκη!

Από την πρώτη στιγμή που η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα, λειτουργώντας ως άθυρμα των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος", έβαλε μπρος το σχέδιο της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στα σχολεία, η Χρυσή Αυγή στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων Γονέων που δίνουν Αγώνα για την Υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους.

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η Χρυσή Αυγή δυστυχώς δικαιώθηκε, καθώς ένα κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης στο "hot spot" στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τις προειδοποιήσεις μας.
Όπως έγινε μόλις χθες γνωστό και δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο, ένας ανήλικος (κατά δήλωσή του) "πρόσφυγας" από την Συρία...
βίασε έναν 10χρονο ομοεθνή του! Η αδιανόητη σεξουαλική επίθεση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου σε δομή στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος (;) πρόσφυγας συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης!

Αυτά είναι λοιπόν τα παιδιά των λαθρομεταναστών που βάζει με το έτσι - θέλω η κυβέρνηση του Σύριζα στα ελληνικά σχολεία παρά τις έντονες διαφωνίες των Γονέων.

Και από Σεπτέμβρη το σχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης και των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ είναι να πηγαίνουν σχολείο μαζί με τα ελληνόπουλα!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών