Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

Γιατί άραγε ο 902.gr λογόκρινε τον Κουτσούμπα;

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Επτά», της ΕΡΤ έδωσε τις προηγούμενες μέρες ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και ως είθισται, η συνέντευξη αναρτήθηκε στο επίσημο κουκουέδικο ιστολόγιο. Όχι όμως ολόκληρη, αλλά… λογοκριμένη! Πως τόλμησαν απλοί υπάλληλοι του Γραφείου Τύπου να λογοκρίνουν τα λεγόμενα του αρχικουκουέ – και πιο συγκεκριμένα πέντε ερωταποκρίσεις; Προφανώς, με την συναίνεσή του!

Γιατί άραγε; Διότι, οι ερωτήσεις αφορούσαν τη θέση του ΚΚΕ για...
το ευρώ και το εθνικό νόμισμα και ο Κουτσούμπας έδωσε απαντήσεις του τύπου «από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα», αποφεύγοντας επιμελώς να πάρει θέση κατά της τυραννίας του ευρώ: «Δεν είναι ο ρόλος μου να προτείνω νόμισμα», «το νόμισμα μπορεί να είναι ευρώ, μπορεί να είναι και δραχμή. Στο εσωτερικό ένα διαφορετικό νόμισμα από αυτό που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό», ενώ δεν παρέλειψε και καταγγείλει τις εθνικές δυνάμεις που θέλουν μια Ευρώπη απαλλαγμένη από την κυριαρχία των τοκογλύφων: «στην Ευρώπη και στη χώρα μας αναπτύσσεται ένα “ευρωσκεπτικιστικό” ρεύμα από αντιδραστικές, ακροδεξιές, φασιστικές πολιτικές δυνάμεις».

Προφανώς, στην ΕΡΤ έδινε τις –επαναλαμβανόμενες ανά τακτά χρονικά διαστήματα- εξετάσεις του στο σύστημα (ντόπιο και ξένο…), ενώ στο 902 φρόντισε να μην μάθουν γι’ αυτές τα κορόιδα που τον ακολουθούν, για να κάνουν… επανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών