Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Πλήρης η απεθνικοποίηση της ΝΔ - Μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται την Εθνική Μνήμη

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία» Μανώλης Κοττάκης, αρθρογραφώντας στην κυριακάτικη έκδοση, αναφέρθηκε στην Μνήμη των Ιμίων. Με τίτλο: «Το αίμα των ηρώων ορίζει τη μνήμη τους», αφού αναφέρεται στην υποκριτική και ουσιαστικά ανθελληνική στάση της εγχώριας αριστεράς τόσο στο ζήτημα των Ιμίων, όσο και σ’ άλλα Εθνικά ζητήματα, καταλήγει ως εξής:

«Το πρόβλημα όμως, αγαπητοί, δεν είναι μόνο η Αριστερά. Στο πρόβλημα περιλαμβάνεται και η Δεξιά. Επηρεασμένη από αυτό το κλίμα, συμπεριφέρεται σαν να πρέπει να ζητεί συγνώμη που δεν είναι Αριστερά. Γιατί η Δεξιά αποφεύγει...
να εμπλακεί στη διαχείριση της εθνικής μνήμης και αφήνει αυτό το πεδίο ελεύθερο στη Χρυσή Αυγή; Γιατί λέει «όχι» σε μια εκδήλωση εθνικού αναστοχασμού για τα Ίμια και απλώς επιλέγει τη φωτογράφιση με τον υιό ενός εκ των αδικοχαμένων αξιωματικών; Φοβάται μήπως και η Δεξιά μην την πουν Ακροδεξιά; Φοβάται μην τυχόν στενοχωρηθεί ο κ. Σημίτης και της κόψει την καλημέρα, αν διοργανώσει εκδήλωση εθνικού αναστοχασμού; Τι; Πάσα απάντηση δεκτή».

Καθώς όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος «Πάσα απάντηση δεκτή», αυτό το οποίο έχουμε να απαντήσουμε είναι ότι η ΝΔ είναι, επί της ουσίας, συνένοχη με το ΠΑΣΟΚ για την τραγωδία των Ιμίων. Αφού αρχικά παρίστανε την αγανακτισμένη για τους ολέθριους και προδοτικούς χειρισμούς του Σημίτη και της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εκείνη τη νύχτα, καθώς και το εμετικό «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ», στην συνέχεια απέρριψε κάθε ιδέα για την διερεύνηση όλων όσων συνέβησαν πραγματικά το βράδυ της 30ηςπρος 31ης Ιανουαρίου 1996, δήθεν… για «εθνικούς λόγους».

Μερικά χρόνια αργότερα η ΝΔ συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι επί της ουσίας δεν χωρίζει τίποτα αυτά τα δύο κόμματα. Αυτό εξηγεί και γιατί δεν έκανε ποτέ (και δεν πρόκειται να κάνει) μια «εκδήλωση εθνικού αναστοχασμού για τα Ίμια», καθώς 21 χρόνια τώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη, η οποία Τιμά έμπρακτα και με ειλικρίνεια τους τρείς δολοφονημένους από τους τούρκους Έλληνες Αξιωματικούς στα Ίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών