Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος- Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες!

Με τίτλο «Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος» η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο κεντρικό της άρθρο παίρνει σαφή θέση εναντίον της πρόθεσης της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς που μένουν στην Χώρα μας. Αφού αναφέρεται σε μερικά από τα όσα η ίδια ως εφημερίδα είχε γράψει την προηγούμενη μέρα, στην συνέχεια παίρνει θέση λέγοντας τα εξής:

«Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται περί ευθείας παραβιάσεως και του πνεύματος και του γράμματος του Συντάγματος των Ελλήνων. Το να δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς, που απλά θα διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, να επηρεάσουν την έκβαση των δημοτικών (στην αρχή) και των βουλευτικών (στη συνέχεια) εκλογών θα είναι το αποφασιστικότερο βήμα στη σκοτεινή οδό που θα τερματίζει τη μετατροπή της πατρίδας μας σε...
χαλιφάτο, όπου το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους θα αντικατασταθούν από τη σαρία, το ισλαμικό δίκαιο.

Για να ψηφίζει κάποιος σε εκλογές δεν αρκεί να βρίσκεται κάπου νόμιμα, αλλά να νιώθει αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού συνόλου και να είναι πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση του κράτους που του δίνει το δικαίωμα ψήφου εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου.
Όσοι σκοπεύουν να χαρίσουν το δικαίωμα ψήφου σε περίπου 580.000 αλλοδαπούς (ενώ ταυτόχρονα δεν λένε λέξη για χορήγηση του ίδιου δικαιώματος στους ομογενείς μας) έχουν στον νου τους τις εθνικές εκλογές και αδιαφορούν για τις συνέπειες σε περιοχές, όπως π.χ. η Θράκη, και στη συνέχεια για ό,τι συμβεί  στο σύνολο της επικράτειας. Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες».
Από την δική μας πλευρά, αυτό το οποίο έχουμε να προσθέσουμε στα όσα πολύ σωστά τονίζει η «Δημοκρατία», είναι ότι η πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει ψήφο σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, αλλοιώνοντας έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα και οδηγώντας σε τετελεσμένες καταστάσεις τις οποίες θα βρει μπροστά η Πατρίδα μας στο μέλλον, αποτελεί μια ακόμη κίνηση στην προσπάθεια αφελληνισμού της Χώρας.

Έρχεται να προστεθεί στην επιχείρηση «προσφυγόπουλα στα σχολεία», η οποία πέρα από τα «δακρύβρεχτα» (αλλά πάντοτε αναληθή) ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τα παιδιά αυτά, την κατασταλτική βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον όσων Ελλήνων αντιδρούν σ’ αυτή την κατάσταση, καθώς και την φυσική βία των παρακρατικών «αλληλέγγυων», έχει ως βασικό της σκοπό την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των «προσφυγόπουλων», μέσω της θητείας τους στην υποχρεωτική δημόσια εκπαίδευση.

Πάνω στην πλάτη αυτών των μικρών παιδιών παίζονται συγκεκριμένα σενάρια αποεθνικοποίησης του Τόπου. Όσο για το «Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες», με το οποίο τελειώνει το άρθρο της η «Δημοκρατία», θυμίζουμε ότι για το παρεμφερές «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται κατηγορούμενη, προς δόξα της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών