Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Τρέμουν την Χρυσή Αυγή: Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε την απευθείας μετάδοση της ομιλίας του Μιχαλολιάκου

Οι χρυσοπληρωμένοι αργόμισθοι κηφήνες του κρατικοδίαιτου μορφώματος της Συριζ-ΕΡΤ ξαναχτύπησαν με δύο ακόμη άθλιες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και κάθε έννοιας πολυφωνίας και τήρησης των βασικών Αρχών του Συντάγματος.

Η συμμορία Τσίπρα-Παππά-Τσακνή-Ταγματάρχη και σία, κλιμακώνοντας τον πόλεμο ενάντια στη μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν:

Α) Να μην μεταδώσουν ζωντανά την σημερινή ομιλία του Αρχηγού του Κινήματος στην κοινοοβουλευτική μας ομάδα. Ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας προχώρησαν ακόμα...
πιο πέρα την σταλινική τους λογοκρισία και ακύρωσαν ακόμα και την μαγνητοσκοπημένη προβολή της ομιλίας για σήμερα. Τελικά, η κρατική τηλεόραση θα προβάλλει κονσέρβα ΑΥΡΙΟ την σημερινή ομιλία, σκοπεύοντας με την ενέργεια αυτή να την καταστήσουν ανεπίκαιρη και να μειώσουν τα ποσοστά τηλεθέασης, λόγω τριημέρου.

Β) Εντελώς παράνομα η διοίκηση των συριζομούρηδων της ΕΡΤ ΚΟΒΕΙ και το livestream, δηλαδή την προβολή της ομιλίας του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο διαδίκτυο. Η ενέργεια αυτή συνιστά κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών Αρχών του Συντάγματος και αποδεικνύει πόσο πολύ φοβούνται την φωνή της Αλήθειας οι υπάλληλοι της ανθελληνικής εξουσίας.

Το Νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής προβαίνει άμεσα στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της διορισμένης διοίκησης της ΕΡΤ. Θα τα πούμε στα δικαστήρια με όλους όσους έχουν πάρει εργολαβία, την βρώμικη αποστολή φίμωσης της μόνης ελεύθερης φωνής που αντιστέκεται στα βρώμικα σχέδια του πολιτικού κατεστημένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών