Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

Η πλειοψηφία των αμερικανών στηρίζει το διάταγμα του Τραμπ για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες

Παρά την λυσσαλέα προπαγάνδα όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ, την εμπρηστική συμπεριφορά των διαφόρων βαθύπλουτων «σελέμπριτις» εναντίον του και τους πληρωμένους από τα ταμεία του Σόρος «διαδηλωτές», ο Τραμπ ενισχύει την επιρροή του στον λαό των ΗΠΑ με το διάταγμά του, το οποίο απαγορεύει την είσοδο στην χώρα στους μετανάστες επτά χωρών, να αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές.

Το 49% των Αμερικανών πολιτών φαίνεται να στηρίζει την απόφασή του. Αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση...
του πρακτορείου Reuters, που δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Τρίτης. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διήμερο το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες μετά την υπογραφή  του διατάγματος.

Καθώς φαίνεται, σημαντική μερίδα των Αμερικανών είχε ήδη πειστεί από τα λεγόμενα του προέδρου για την ανάγκη να οχυρωθεί η χώρα απέναντι στην τρομοκρατική απειλή. «Δεν στοχεύουμε τους ισλαμιστές, προστατεύουμε τη χώρα», είχε δηλώσει ο Τραμπ, και το 49% των πολιτών πιστεύει τα λόγια του. Το 31% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι με την απαγόρευση θα νιώθουν πιο ασφαλείς, το 26% εξέφρασε την αντίθετη άποψη, ενώ ένα 33% είπε πως δεν θα τους προκαλέσει καμία διαφορά.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι οι γνωστοί ψευτοανθρωπιστές εξεγείρονται εναντίον του Τραμπ επειδή, μέχρι στιγμής, είναι συνεπής στις προεκλογικές του υποσχέσεις (γι΄ αυτό άλλωστε ψηφίστηκε από τον αμερικανικό λαό) και δεν έκανε κωλοτούμπα, παραπέμπει σε καταστάσεις που κυμαίνονται μεταξύ του μη σεβασμού της έκφρασης της λαϊκής ετυμηγορίας, του απύθμενου θράσους και της απόγνωσης στην οποία τους οδηγεί τόσο η συνειδητοποίηση της νίκης του Τραμπ όσο και η εμφάνιση στην επιφάνεια των ψυχολογικών τραυμάτων από τα οποία διακατέχονται…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών