Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017

Ο Εθνικισμός προ των πυλών της εξουσίας στην Ευρώπη

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κρίση, κοινωνική, οικονομική, ηθική, που βιώνουν όλα τα πολιτισμένα ανά την υφήλιο κράτη φέρνει όλο και περισσότερο στη νομή της εξουσίας τα εθνικιστικά κινήματα. Η πολύπλευρη κρίση διαχειρίστηκε και διαχύθηκε στις κοινωνίες των εθνών από την ασχετοσύνη και την αναξιότητα των εκάστοτε πολιτικών αρχόντων. Η παρατεταμένη διάρκεια της κρίσης έρχεται να δηλώσει και την αδυναμία της καθεστηκυίας πολιτικής τάξης να εξέλθει από αυτή. Δηλώνει επίσης ότι ένα άλλο πολιτικό σύστημα, μία άλλη ιδεολογία, βρίσκεται επί ποδός και οσονούπω πρόκειται να ηγηθεί των εθνών που βάλλονται από την παγκοσμιοποίηση. Η ιδεολογία αυτή που ονομάζεται εθνικισμός βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας στη έθνη της Ευρώπης. Ο δημοσιογράφος της καθημερινής κ. Ιορδανίδης κάνει μία συγκριτική ανάλυση για το πώς αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν κοινωνικές εξεγέρσεις που η ταυτότητά τους δεν ήταν εθνικιστική, αλλά κομμουνιστική. Γράφει μεταξύ άλλων: «Αγωνιά το ευρωπαϊκό κατεστημένο για το ενδεχόμενο...
αναδείξεως της κ. Μαρίν Λεπέν στην προεδρία της Γαλλίας, αλλά και άλλων «πολιτικών τεράτων» στην Ολλανδία και ενδεχομένως στην Ιταλία, πέραν εκείνων που ασκούν ήδη την εξουσία σε κάποιες χώρες της Ε.Ε. Η πρόκληση της Αριστεράς στη δεκαετία του 1960 αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς, σε σύντομο διάστημα, αλλά η επανάσταση της νέας Δεξιάς δεν φαίνεται να είναι μια εύκολη υπόθεση.»

Θα προσπεράσουμε τον σαρκασμό ευτελούς ποιότητας που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος και θα μείνουμε στο γιατί θεωρεί δύσκολη υπόθεση την ανακοπή των εθνικιστικών κινημάτων. Την απάντηση της έδωσε ο Ν. Μιχαλολιάκος την περασμένη Παρασκευή, όταν απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα είπε το εξής: «δεν μας σταμάτησαν (εννοεί τη Χρυσή Αυγή), όταν μιλούσα με όλους εσάς από ένα καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού, θα μας σταματήσουν τώρα;». Στην απάντηση του αρχηγού κρύβεται όλη η βάση της Εθνικιστικής ιδεολογίας που είναι η πίστη και ο αγώνας μέχρι τέλους. Ο Εθνικιστής δεν κάνει πίσω αν δεν πετύχει τους ανώτερους σκοπούς του και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από αυτούς που θέτουν τις βάσεις για την αυτοτέλεια ενός Έθνους. Οι βάσεις αυτές έχουν να κάνουν με αρχές και ιδεώδη και οι οποίες βρίσκονται στην προμετωπίδα της εθνικιστικής ιδεολογίας, εν αντιθέσει με τα κομμουνιστικά καθεστώτα καθώς και την ιδεολογία τους που στηρίζεται πρωτίστως στον υλισμό. Οι αρχές του Εθνικισμού βρίσκονται βαθιά ριζωμένες μέσα σε κάθε γνήσιο Έλληνα Πατριώτη, και αυτό είναι που καθιστά μη αναστρέψιμη την άνοδο των Εθνικιστών, όσο και αν κάποιοι την χαρακτηρίζουν σαν υπόθεση που μπορεί να αντιμετωπιστεί, έστω και δύσκολα. Ένα άλλο σημείο που καθιστά αδύνατη την ανακοπή του κινήματός μας είναι η δύναμη της Πίστης που έχει μέσα του ο Έλληνας Εθνικιστής και η οποία Πίστη έχει να κάνει  με πνευματικά αγαθά. Κι εδώ βρίσκεται η ουσιαστική διαφορά μας με την εκφυλισμένη πλέον κομμουνιστική ιδεολογία που τα πιστεύω της ανάγονται στο βωμό του Μαμωνά και τίποτε παραπέρα.

Η Χρυσή Αυγή δίνει καθημερινά εξετάσεις στα μάτια του Ελληνικού λαού τόσο για το ποιόν της όσο και με τους αγώνες της. Οι αντίπαλοί μας ας είναι σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα ανταμείψει τους Έλληνες Εθνικιστές με τον τρόπο που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών