Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

Γερουσιαστής του Τραμπ: "Συγγνώμη, αλλά τα Σκόπια δεν είναι χώρα. Να μοιραστούν τα εδάφη τους στα γειτονικά κράτη"

Ο αμερικανός γερουσιαστής Ντάνα Ροραμπάχερ κατόρθωσε να σπάσει την μονοτονία στα Βαλκάνια δηλώνοντας στην αλβανική τηλεόραση Visionplus ότι "τα Σκόπια δεν είναι χώρα. Συγγνώμη, αλλά δεν είναι χώρα". Ο Ροραμπάχερ αναλυτικά δήλωσε ότι η δημιουργία του κρατιδίου των Σκοπίων ήταν ένα αποτυχημένο εγχείρημα και σήμερα είναι πια ώριμες οι συνθήκες για ένα επανασχεδιασμό των συνόρων!

Πιο συγκεκριμένα ο Ροραμπάχερ υποστήριξε ότι το τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων, που ξεπήδησε από τον βίαιο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, θα πρέπει να...
απορροφηθεί από τα όμορα κράτη όπως την Αλβανία, την Βουλγαρία αλλά και "όποια άλλη χώρα με την οποία πιστεύουν ότι έχουν σχέση".

Ερωτηθείς από το αλβανικό κανάλι εάν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν υπέρ ενός διαμελισμού των Σκοπίων, ο Ροραμπάχερ είπε ότι ο Τραμπ έχει επιρροή στην υπεύθυνους χάραξης της σημερινής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ δεδομένης της θέσης του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.

Οι δηλώσεις του Ρόραμπαχερ δεν είναι καινούριες, αφού αντικατοπτρίζονται σε έκθεση της δεξαμενής σκέψης του Stratfor που έχει δημοσιευτεί εδώ και ένα περίπου χρόνο, από τον Δεκέμβριο του 2015. Επιγραμματικά το Stratfor χαρακτηρίζει τα Σκόπια ως μη βιώσιμο κράτος και ως απειλή για την σταθερότητα των Βαλκανίων λόγω της αδύνατης συνύπαρξης των πολλών μειονοτήτων που το αποτελούν. Και ο Ρόραμπαχερ με τις πρόσφατες του δηλώσεις στην ουσία επικύρωσε την ανάλυση του Stratfor.

Επίσης δεν είναι τυχαία η έναρξη έρευνας σχετικά με τις δραστηριότητες του γνωστού σιωνιστή πλουτοκράτη George Soros στα Σκόπια που έχει ξεκινήσει η αμερικανική κυβέρνηση, με έμφαση στις διασυνδέσεις με την αμερικανική πρεσβεία στην περιοχή, καθώς και με την χρηματοδότηση – από κοινού με το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών – συγκεκριμένου κόμματος και άλλων ομάδων.
Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται στα Βαλκάνια οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και αναλυθεί εδώ και πολύ καιρό από κέντρα λήψης αποφάσεων με εξαιρετικά μεγάλη επιρροή. Καθώς ο χρόνος θα σημαίνει την εφαρμογή αυτών των αλλαγών, τόσο θα πληθαίνουν και οι φωνές που θα επιζητούν την ολοκλήρωση τους.

Υπενθυμίζουμε την πάγια και αταλάντευτη θέση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών