Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

Υποψήφιος πρέσβης του Τραμπ στην Ε.Ε.: “Απορώ γιατί οι Έλληνες επιμένουν να πνίγονται στο τέλμα του γερμανικού ευρώ” ΒΙΝΤΕΟ

Το εκτελεστικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) συνεδριάζει για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους στις 6 Φεβρουαρίου 2017 στην Ουάσιγκτον.

Σε αυτή τη φάση το ΔΝΤ θεωρεί το ελληνικό χρέος ως εξαιρετικά μη βιώσιμο και προτείνει την λήψη μέτρων που επεκτείνονται σε μια μεγάλη χρονική περίοδο που προφανώς ενδιάμεσα θα μεσολαβήσουν εκλογές και άρα ανανέωση της λαϊκής ετυμηγορίας σχετικά με την συμπεριφορά του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ.

Ειδικότερα η έκθεση του ΔΝΤ στρέφεται υπέρ της μείωσης των συντάξεων, κρίνει αναποτελεσματικό το σημερινό πλαίσιο απόδοσης της  φορολογίας άρα επιδιώκει μια σκληρότερη...
πολιτική στην αφαίμαξη των Ελλήνων, θέτει εξαιρετικά υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που θα στραγγαλίσουν ολοκληρωτικά το κοινωνικό κράτος, προβλέπει πάλι σανίδα σωτηρίας για τις τράπεζες μέσω ανακεφαλαιοποιήσεων και επιζητά την ελευθέρωση όλων των αγορών, ειδικότερα αυτής της ενέργειας. Επίσης αξιοπρόσεκτο είναι ότι το ΔΝΤ προβλέπει στην έκθεση του εξαιρετικά ασθενείς πιθανότητες για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας κάτω από τα ισχύουσα πλαίσια.
 
Όμως μια μέρα πριν αυτή τη συνεδρίαση ο υποψήφιος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ Τέντ Μάλοχ (Ted Maloch) έδωσε σε συνέντευξη του στο έγκριτο οικονομικό κανάλι  Bloomeberg μια συνέντευξη που ως κύρια μέρη είχε τα εξής :
1. Διαπίστωση ότι η Γερμανία χειραγωγεί το ευρώ για να μπορεί να εξάγει πλεονεκτικά στην Αμερική εις βάρος των χωρών του ευρωπαϊκού νότου (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα).
2. Ειδικότερα για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου τόνισε ότι απορεί γιατί η Ελλάδα συνεχίζει σε αυτή την τελματώδη κατάσταση ενώ από καθαρά οικονομική άποψη θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ευρώ.



Η απάντηση στην απορία του κ. Μάλοχ είναι ότι όσο η Ελλάδα θα είναι κάτω από την δικτατορία της κλεπτοκρατίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ καθώς και των μικρότερων δεκανικιών του συστήματος (Ποτάμι-Λεβέντης-ΚΚΕ) η Ελλάδα θα καταστρέφεται όλο και περισσότερο στο τέλμα του ευρώ της Γερμανίας με τον μανδύα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όμως μια Εθνικιστική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα επιδιώξει την πραγματική ανάπτυξη της Ελλάδας με συντεταγμένη επαναφορά του Εθνικού Νομίσματος μαζί με αμοιβαία συμφέρουσες οικονομικές και εμπορικές διεθνείς συνεργασίες με προτεραιότητα στον τομέα της ενέργειας και της εκμετάλλευσης της Ελληνικής ΑΟΖ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών