Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Ανεπιθύμητος ο Σόρος στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης… Μόνο στην Ελλάδα κάνει «παιχνίδι»!

Ανεπιθύμητος είναι ο σιωνιστής Σόρος, σε μια σειρά από χώρες των Βαλκανίων (Σερβία, Ρουμανία, Σκόπια, Βουλγαρία) και στην Ουγγαρία. 

Στην Ουγγαρία, ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έχει ανακηρύξει το 2017 «έτος απομάκρυνσης του Σόρος» και ο έμπιστός του Τσίλαρντ Νέμεθ έχει αναλάβει να καθαρίσει τη χώρα με κάθε τρόπο, από τα… ευαγή Ιδρύματα του Σόρος.

Στα Σκόπια, η κυβέρνηση του Γκρουέφσκι χρεώνει στον Σόρος την αναρχία και τους βανδαλισμούς που έγιναν...
τους τελευταίους μήνες στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κι έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία γνωστή με το όνομα «SOS – Stop Operation Soros». Στη Βουλγαρία, όπως και στη Σερβία, πολλά ΜΜΕ δημοσιεύουν κατά καιρούς λίστες με οργανώσεις, οι οποίες έχουν λάβει χρηματοδότηση από τον Σόρος ήδη από τη δεκαετία του 80. Μια από αυτές είναι η «Οpen Society Foundation». Μάλιστα ακόμη και πολλοί ιδιώτες βρέθηκαν σε αυτές τις λίστες, με φωτογραφίες των προσώπων τους και διευθύνσεις κατοικίας. «Ο Σόρος χρηματοδοτεί το χάος» έγραφε σε αυτό το πλαίσιο πρόσφατα η λαϊκή εφημερίδα Ιnformer.

Έτσι, η μόνη χώρα της ευρύτερης περιοχής στην οποία είναι αποδεκτός ο αρχιτοκογλύφος και κάνει «παιχνίδι» (με τους λεγόμενους «πρόσφυγες» και τα «προσφυγόπουλα»…), είναι η Ελλάδα των Μνημονίων. Μέχρι πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών