Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Εφημερίδα Δημοκρατία: Η ΝΔ επιθυμούσε να πει ΝΑΙ στην απονομή ιθαγένειας, αλλά κρύφτηκε πίσω από το “Παρών”

Ένα πολύ εύστοχο σχόλιο - «κράξιμο» για την (εκ νέου) απαράδεκτη και μεσοβέζικη στάση της ΝΔ στο ζήτημα της ιθαγένειας φιλοξενείται στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

«Ερώτηση προς τη Ν.Δ.: Ποια μεγάλα ερωτήματα στον ανθρώπινο βίο απαντώνται με «παρών»; Κανένα! «Σούλη, θα με παντρευτείς;» «Παρών» λέει ο Σούλης. «Τούλα, με απατάς;» «Παρούσα» δηλώνει η Τούλα. «Λεωνίδα, θα δώσεις γην και ύδωρ στον Ξέρξη;» Φανταστείτε να έλεγε «παρών»…

Το «παρών» στα κρίσιμα είναι πέρα από υποκριτικό και άτοπο. Σαν ντούκου στο τάβλι.
Γιατί η Ν.Δ. δήλωσε...
«παρών» στην ψηφοφορία για την απονομή ιθαγένειας σε κάθε περαστικό; Αφού επιθυμούσε να πει ναι, γιατί το έκρυψε; Αν ήθελε να πει όχι, γιατί… ντράπηκε;

«Παρών» λέμε μόνο στις αναφορές στον Στρατό και στα δικαστήρια. Σε όλα τα άλλα υπάρχουν το «ναι» και το «όχι». Νέτα, σκέτα και σταράτα».

Είναι εμφανές ότι η πολιτική υπευθυνότητα και η ανάλογη σοβαρότητα αποτελούν αντικείμενο συνεχούς ανεύρεσης στη ΝΔ, καθώς το κόμμα αυτό δεν έχει το θάρρος της ξεκάθαρης γνώμης σ’ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Αν και επιθυμούσε να πει το «ναι», φρόντισε να κρυφτεί πίσω από την ασάφεια και (κυρίως) την δειλία του «παρών» για να μπορεί στο μέλλον (δια μέσου των διαφόρων «εθνικοφρόνων» παπαγάλων της δημοσιογραφίας) να παριστάνει την «σοβαρή πατριωτική δύναμη», η οποία δεν πρέπει να αφήσει «έρμαιο τον πατριωτισμό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Η στάση, όμως, της ΝΔ (και) στο θέμα της ιθαγένειας δείχνει ότι δεν την χωρίζει τίποτα από τον εθνομηδενισμό της αριστεράς.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών