Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2017

Όλα τα σκάνδαλα του ζεύγους Μητσοτάκη

Την διαπλοκή και τα σκάνδαλα του ζεύγους Κυριάκου Μητσοτάκη – Μαρέβα Γκραμπόβσκι έφερε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην ερώτηση ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας και Δικαιοσύνης για τα 2 ΑΦΜ της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, για τις συναφείς αγοραπωλησίες με το «δίδυμο Siemens» Χριστοφοράκου – Δενδρινού, για τις σχέσεις με την offshore Mystras Holding Ltd και για μεταβιβάσεις ακινήτων...
με χαμηλότερο τίμημα από την πραγματική τους αξία.

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων της Χρυσής Αυγής – και αυτών που θα ακολουθήσουν – το βασικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Documento» σημειώνει:

«Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη φαίνεται να αποκτά τεράστια περιουσία αμέσως μόλις σταματά να κάνει δήλωση πόθεν έσχες. Το 2006, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει την Βουλή πως είναι σε «διάσταση», η Μαρέβα αγοράζει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι μέσω εταιρείας που ανήκει στην ίδια κατά 95%. Αμέσως μετά η κυρία Μητσοτάκη ξεκινά εντυπωσιακή επιχειρηματική δραστηριότητα, δημιουργώντας και άλλη εταιρεία στο ΔΣ της οποίας φιγουράρει ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος ερευνάται για την λίστα Λαγκάρντ και την συμμετοχή του στα Panama Papers…



Το 2005 ήταν η τελευταία χρονιά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε δήλωση πόθεν έσχες με περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του. Τον Οκτώβρη του 2015 σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από τη σύζυγό του, απλώς έζησαν πέντε χρόνια σε διάσταση. Ας κάνουμε μια αριθμητική πράξη. Αν τον Ιούνιο του 2006 δήλωσε ότι «σκοπεύει να πάρει διαζύγιο» με το σημείωμα του στη Βουλή, τότε τα 5 χρόνια σε διάσταση λήγουν τον Ιούνιο του 2011. Άρα, πέρα από κάθε νομική ερμηνεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να είχε καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες για τη Μαρέβα Μητσοτάκη το 2012, το 2013, το 2014 και το 2015. Ακόμα και στην φετινή δήλωσή του δεν υπάρχουν πουθενά περιουσιακά στοιχεία της Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Δηλαδή για 4 τουλάχιστον χρόνια ο πρόεδρος της ΝΔ παρανομεί στην δήλωση πόθεν έσχες….

Η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται να χρησιμοποιεί δύο ΑΦΜ, κάτι που είναι παράνομο. Τα παράξενα όμως δεν σταματούν εδώ. Τον ίδιο ΑΦΜ 057811944 εμφανίζεται στο ΦΕΚ με αρ. 7646, 29 Αυγούστου 2011 να έχει και ο πρόεδρος της ΝΔ. Το γεγονός αυτό εγείρει πολλά ερωτηματικά για το πώς είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει το ίδιο ΑΦΜ με την σύζυγό του….

Ως γείτονας με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και τον Διονύση Δενδρινό, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο Siemens εμφανίζεται η οικογένεια Μητσοτάκη στην Τήνο… Η οικογένεια Μητσοτάκη εμφανίζεται να αποκτά έκταση στην Τήνο ταυτόχρονα με τους μετέπειτα πρωταγωνιστές του σκανδάλου Siemens με τους οποίος γίνονται και γείτονες».

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών