Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

Γροθιές από “προσφυγόπουλο” σε αστυνομικό δίπλα σε υπουργό - Πάρτε τους στα σπίτια σας και όχι στα σχολεία μας - Σχόλιο Ηλία Κασιδιάρη στα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανθρώπινη ασπίδα από βρέφη τοποθέτησαν οι «πρόσφυγες» και οι «αλληλέγγυοι» εναντίον των αστυνομικών

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την επίσκεψη Μουζάλα στο hot spot του Ελληνικού, προκειμένου να επιληφθεί της καταλήψεως και της «απεργίας πείνας»...
που υποτίθεται ότι πραγματοποιούν οι εκεί «πρόσφυγες», ύστερα από κάλεσμα σε στάση στο οποίο έχουν προβεί παρακρατικές συμμορίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.



Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ και βλέπουμε στο βίντεο, οι «πρόσφυγες» προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο του Μουζάλα στο χώρο τοποθέτησαν ανθρώπινη ασπίδα από έφηβους, «έφηβους» και βρέφη, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο του υπουργού.



Ιδιαίτερη ανατριχίλα προκαλείται από την επίθεση ενός «προσφυγόπουλου» εναντίον αστυνομικού, τον οποίο γρονθοκοπεί ανηλεώς. Αυτό το επεισόδιο που πραγματοποιείται από «προσφυγόπουλο» προς έναν ενήλικο και δη ένστολο μας δίνει, βεβαίως, να καταλάβουμε τι πρόκεται ακριβώς να συμβεί στην περίπτωση που αυτοί οι έφηβοι βρεθούν συμμαθητές των Ελληνόπουλων στα σχολεία.



Δηλώσεις Ηλία Κασιδιάρη:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών