Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017

Γιατί το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα επαναστατικό αλλά συστημικό

Γράφει ο Αντίοχος

Ερωτήσεις και απαντήσεις (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει…) παραθέτει στα κορόιδα που το ακολουθούν το… τιμημένο κουκουέ, ενόψει του… διαλόγου για το επικείμενο συνέδριό του.
Μία από τις ερωτήσεις του «Ριζοσπάστη», είναι και η εξής: «Τι εννοούμε «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής υποχρεωμένο να δρα σε μη επαναστατικές συνθήκες;».

Εννοώντας, ότι το «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής» είναι το… τιμημένο.
Τώρα, πως γίνεται να είναι «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής» ένα κόμμα που:

1ον) Συμπεριλαμβάνεται απ’ όλες τις «αστικές» πολιτικές δυνάμεις...
–μηδέ της ψοφοδεξιάς εξαιρουμένης- στο περιβόητο «συνταγματικό τόξο» – εναλλακτικά λέγεται και «δημοκρατικό τόξο».

2ον) Διαθέτει μυστικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις με «βιτρίνα» διάφορους αχυρανθρώπους, έχοντας κέρδη δισεκατομμυρίων, ενώ τυγχάνει ιδιοκτήτης τεραστίου αριθμού ακινήτων ανά την Ελλάδα (από κληρονομιές άκληρων συντρόφων και όχι μόνον…), αλλά το σύστημα –το οποίο θέλει να… ανατρέψει με… επανάσταση- δεν κάνει έλεγχο στα οικονομικά του, για να μην το ξευτιλίσει

knat3

3ον) Πούλησε παράνομα σε εταιρεία off shore αγνώστου ιδιοκτήτη, την άδεια του τηλεοπτικού σταθμού που –με φωτογραφική διάταξη- του είχε παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος για να λειτουργεί ως κομματικός και που όταν σταμάτησε να λειτουργεί έτσι όφειλε να επιστρέψει την συχνότητα στον πραγματικό της ιδιοκτήτη, τον ελληνικό λαό!

4ον) Εκπρόσωποί του καλούνται σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, για να αναπτύξουν τις… επαναστατικές-ανατρεπτικές θέσεις τους! Οι δε ιδιοκτήτες των μεγάλων ΜΜΕ, καθώς και οι μεγαλοδημοσιογράφοι τους, είναι συνήθως πρώην μέλη και στελέχη του – κατά κανόνα υψηλόβαθμα!

5ον) Ο αρχηγός του καλείται πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις του καθεστώτος και στις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών, υπό τον π.τ.δ. τους!

KNAT

6ον) Η λειτουργία και η δράση του είναι παντελώς ανεμπόδιστες από τους γνωστούς παρακρατικούς μηχανισμούς του συστήματος!

7ον) Στελέχη και μέλη του έχουν υπερασπιστεί επανειλημμένα και με… αυταπάρνηση τη βουλή από την οργή του απλού λαού – με κορυφαίο παράδειγμα την ημέρα ψήφισης του 1ου Μνημονίου!

8ον) Δήμαρχός του, κατηγορούμενος για παρεμπόδιση της εκλογικής προβολής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αθωώνεται πανηγυρικά από τα «αστικά» δικαστήρια, ενώ έχει εξασφαλίσει την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» δεκάδων συναδέλφων του, που ανήκουν σε όλο το φάσμα του «αστικού» καθεστώτος, που θέλει να… ανατρέψει αυτό το κόμμα της… επαναστατικής ανατροπής!

pame_2

Σταματώ εδώ, γιατί… πιάστηκε το χέρι μου.

Αν αυτό το ξεφωνημένο δεκανίκι του συστήματος είναι «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής», τότε κι ο γράφων είναι ο… Πάπας της Ρώμης και από τούδε και στο εξής, απαιτεί να τον… προσφωνείτε αναλόγως και να… ασπάζεσθε την δεξιά του (χείρα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών