Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017

Η Public του συντρόφου Γερμανού, οι "υψηλόμισθοι" των 700-800 ευρώ και οι νέοι που προσλήφθηκαν με τρεις κι εξήντα


Γράφει ο Αντίοχος
 
Ενώ το… τιμημένο κουκουέ «στέκεται δίπλα στους απεργούς εργάτες της Caterpillar στο Βέλγιο» και εκφράζει την αλληλεγγύη του «στα συνδικάτα του χρηματοπιστωτικού κλάδου της Ινδίας» (προσοχή, δεν είναι τρολάρισμα, είναι χθεσινοί τίτλοι ειδήσεων στο 902.gr!), ο σύντροφος Γερμανός της Public (στα οποία φέρεται ως ιδιοκτήτης, αλλά οι… κακές γλώσσες λένε πως πρόκειται για μια ακόμα καπιταλιστική επιχείρηση του ΚΚΕ) κάνει νέες προσλήψεις. Έτσι, διάφορα ΜΜΕ...
δημοσιεύουν την παρακάτω (προφανώς πληρωτέα επί τη εμφανίσει…) ανακοίνωση:

«Το Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, συνεχίζει την ανάπτυξή της, με 57 νέες προσλήψεις για την κάλυψη των αναγκών στο υφιστάμενο δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα κεντρικά της γραφεία.

Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, πραγματοποιείται σε μια περίοδο που τα στατιστικά της ανεργίας, ειδικά των νέων, αγγίζουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά. 

Οι νέες προσλήψεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί και εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας που προβλέπει την περαιτέρω αύξηση των μεριδίων της στην ελληνική αγορά, την εστίαση στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ανάπτυξη των εργαζομένων της. 

Η ελληνική εταιρεία Public στηρίζει σταθερά την απασχόληση, από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησής της, προσφέροντας στους νέους ευκαιρίες εργασίας, κίνητρα αλλά και εφόδια για την επαγγελματική τους ανέλιξη. 

Συνεχίζοντας το αναπτυξιακό της πλάνο, τους επόμενους μήνες η ελληνική εταιρεία Public αναμένεται να ανακοινώσει νέες θέσεις εργασίας που θα καλύψουν την επέκταση του δικτύου της».

Ωραία όλα αυτά, αλλά το κουκουεδαριό δε μας λέει πως προέκυψαν οι νέες θέσεις εργασίας! Το είχαμε γράψει όταν συνέβη και με την ευκαιρία το επαναλαμβάνουμε, πως στις 20.01.17 η Public απέλυσε δεκάδες εργαζόμενους, κυρίως πωλητές και προϊσταμένους από διάφορους εργασιακούς χώρους, στα τμήματα Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Gaming. Σύμφωνα με καταγγελίες της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας αλλά και του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου- Ψηφιακών Μέσων Αττικής, το κοινό χαρακτηριστικό των απολυθέντων υπαλλήλων ήταν ότι θεωρούνταν «υψηλόμισθοι», καθώς ήταν εργαζόμενοι με αμοιβές 700-800 € μηνιαίως!

Πόσα να παίρνουν άραγε οι νεοπροσληφθέντες στη θέση των «υψηλόμισθων» που απολύθηκαν; Τα μισά ή ακόμα λιγότερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών