Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Ο Τραμπ κατέβασε την ανεργία στα χαμηλότερα επίπεδα εδώ και 9 χρόνια

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ άλλαξε ριζικά τα πράγματα στην Αμερική ακόμα και στο θέμα της εργασιακής απασχόλησης, καθώς αυτή καλπάζει με αλματώδεις ρυθμούς για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας.

Μέσα στον Φεβρουάριο έγιναν 235.000 προσλήψεις, η ανεργία έπεσε στο 4,7%, δηλαδή στα χαμηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί...
τα  τελευταία χρόνια, και οι μισθοί βελτιώθηκαν κατά 2,8%.

Τα στοιχεία ήλθαν να επιβεβαιώσουν πλήρως, λοιπόν, τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος από την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος των ΗΠΑ, στην 5η Λεωφόρο, τόνιζε ότι θα γίνει «ο μεγαλύτερος δημιουργός απασχόλησης τον οποίο έφτιαξε ποτέ ο Θεός».

Στόχος του είναι η δημιουργία 25.000.000 θέσεων εργασίας σε βάθος δεκαετίας, που ισοδυναμεί με τη δημιουργία περίπου 208.000 νέων θέσεων κάθε μήνα!

Μια προοπτική, η οποία από την μία αποτελεί ένα από τα μεγάλα «στοιχήματα» που έχει βάλει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ από την άλλη έρχεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την πολιτική του προκατόχου του στον προεδρικό θώκο, Μπαράκ Ομπάμα, επί των ημερών του οποίου η ανεργία αυξήθηκε κατά πολύ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών