Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017

Μετά από ψηφοφορία το 98% των κατοίκων στην Ολυμπία τάχθηκε ενάντια στην μεταφορά λαθρομεταναστών

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΑΦΓΑΝΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ…

Ένταση και αγανάκτηση επικράτησε σε τοπική συνέλευση κατοίκων του δ.δ. Πελοπίου του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όπου κακήν κακώς έδιωξαν εκπρόσωπο Μ.Κ.Ο. που προσπάθησε με αισχρά ψέματα να δικαιολογήσει στους κατοίκους, ότι στο νέο hotspot που επιβάλλουν εντός της κατοικημένης περιοχής του Πελοπίου, θα στεγαστούν αφγανοί λαθρομετανάστες και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!

Κάνεις κάτοικος, παρά τις συνεχόμενες πιέσεις προς τις τοπικές αρχές, δεν πήρε απάντηση, στο γιατί βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων αφού οι τοπικές αρχές...
και ο εκμισθωτής, γνώριζαν εδώ και μήνες, για τη δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot στο πρώην Γηροκομείο της περιοχής.

Κατά την ψηφοφορία δια ανάτασης χειρός όπως απαίτησαν οι τοπικές αρχές, το αποτέλεσμα ήταν ότι το 98% των κατοίκων τάχθηκε κατά της μεταφοράς και στέγασης λαθρομεταναστών στην περιοχή. Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα Πελοπίου, η Ελληνική Αυγή στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήρθε πρώτη παράταξη σε ψήφους.

Αυτοί είναι οι «δημοκράτες»: Περιφρονούν την λαϊκή θέληση όταν δεν τους βολεύει και φέρνουν Αφγανούς στην ιερή γη της Ολυμπίας για να εξυπηρετήσουν τις ΜΚΟ και την κυβέρνηση της αριστεράς!


T.O. Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών