Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017

Σχόλια παραπολιτικά

Γράφει ο «Μεγάλος».
Τα συστημικά ΜΜΕ και το… «αντισυστημικό» ΚΚΕ
Τρελάθηκαν οι μπολσεβίκοι με την δυναμική κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής και την διενέργεια μαζικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη την επικράτεια και ξεκίνησαν τις γκρίνιες. Αφού δεν διαθέτουν έστω και μισό επιχείρημα για να αποδομήσουν την «εγκληματική» ιδεολογία κι αφού σε κάθε απόπειρα περί «έκθεσης» της πολιτικής μας γύμνιας αποδείχτηκαν οι ίδιοι λίγοι και λειψοί, στρέφονται τώρα στο… σύστημα! Ξαφνικά, αυτοί που δεν αναγνωρίζουν την αστική δημοκρατία, τα αστικά δικαστήρια, τους νόμους και τη βουλή, ανακάλυψαν...
ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση επειδή εκκρεμεί δίκη εις βάρος της, επειδή το ίδιο λέει «όλο το πολιτικό σύστημα» κι επειδή το «αποδεικνύουν τα ρεπορτάζ των καναλιών». Σε ό,τι αφορά τα τελευταία, ρεκόρ εμφανίσεων έχει καταγράψει ο Κουτσούμπας στο κανάλι του Αλαφούζου όπως επίσης και τα υπόλοιπα συντρόφια που έπιασαν στασίδι στο MEGA, στον ΑΝΤ1 και στα λοιπά μέσα της… πλουτοκρατίας. Κατά τ’ άλλα το ΚΚΕ είναι κόμμα αντισυστημικό και η Χρυσή Αυγή -που η σταλινική λογοκρισία την έχει εξαφανίσει ακόμα και από την κρατική ΕΡΤ- είναι το μακρύ χέρι του συστήματος.
Παρουσία του (merkelgoback) Τσίπρα αλλά και του (χωρίς ένσημα) Κουτσούμπα θα γίνουν τα εγκαίνια του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα στις 27 Μαρτίου. Για τον Μπελογιάννη μπορείτε να μάθετε πολλά από κάποιον που τον ήξερε όσο ελάχιστοι: Τον Τάκη Λαζαρίδη, που υπήρξε συγκρατούμενός του στο ίδιο κελί στις φυλακές της Καλλιθέας. Απλά διαβάστε το βιβλίο – καταπέλτης στην aristera που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»… Εκεί θα βρείτε όλη την αλήθεια για την εγκληματική οργάνωση του ΚΚΕ στα χρόνια του συμμοριτοπολέμου.
Κοινή συνέντευξη σε εκπροσώπους της ΝΔ, του Σύριζα και του ΠαΣοΚ πήρε συστημική ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Στην συνέντευξη απάντησαν ο Πάνος Ροδάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Ζαχαράκη, αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ο Λάμπρος Παλάντζας, αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ των ερωτήσεων, που τους έκανε, ήταν και η μεγαλύτερη φοβία του κόμματός τους. Ποιά ήταν, λοιπόν, η κοινή συνισταμένη των κλεφτών, των ψευτών και των πολιτικών απατεώνων; Μα, φυσικά, το γεγονός πως και οι τρεις αναφέρθηκαν στον «κίνδυνο της Χρυσής Αυγής» και των «ακραίων δυνάμεων». Βεβαίως, ο καθένας το είπε με τον δικό του τρόπο και από την δική του οπτική γωνία, όμως παραμένει το γεγονός ότι ο μοναδικός εχθρός του πολιτικού συστήματος που ξεπουλά την Ελλάδα και φτωχοποιεί τους Έλληνες είναι η Χρυσή Αυγή.
Πολιτικός ανήρ που θέλει να σώσει την Ελλάδα από τον «λαϊκισμό», παραδέχτηκε και μάλιστα σε κεντρική ομιλία του ότι πήγε στο συνεργείο ένα μήνα αφότου αγόρασε μηχανάκι, καταγγέλλοντας ότι είναι ελλαττωματικό επειδή «όταν έχω πρώτη ξεκινάει αμέσως, αλλά δεν τρέχει», ενώ «όταν έχω τετάρτη δυσκολεύομαι να ξεκινήσω αλλά μετά τρέχει». Βεβαίως, ο μηχανικός απλώς του εξήγησε ότι πρέπει να αλλάζει ταχύτητες και του είπε και την… μυστική σειρά. Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη και την ομιλία του για τα 3 χρόνια από την ίδρυση του αποκόμματός του. Αυτός τουλάχιστον είπε ότι είναι άχρηστος από μόνος του. Με άλλους το διαπιστώσαμε στην πράξη.
unpolitical.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών