Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Ανθελληνική πρόκληση από τους τούρκους: Ισλαμική προσευχή στην Αγία Σοφία με επικεφαλής τον Ερντογάν

Άλλη μία προσβολή εναντίον του Χριστιανισμού ετοιμάζεται να τελέσει, εν όψει του δημοψηφίσματος, ο πρόεδρος της τουρκίας, Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Σοζτζού, επίκειται μία ευρεία στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του PKK στο όρος Καντίλ. Και συνεχίζει η εφημερίδα λέγοντας ότι:

«Σε περίπτωση που αυτή η επιχείρηση δεν αποδώσει την επιθυμητή επιρροή, το στοιχείο της έκπληξης είναι η Αγία Σοφία... Στην τεχνητή κρίση που άρχισε με την Ολλανδία...
και περιέλαβε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, η ρητορική του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν έφτασε στο «Σταυρός έναντι ημισελήνου» και στο «μουσουλμάνοι κατά χριστιανών». Μια τόσο μεγάλη λοιπόν ρητορική, πρέπει να στεφθεί ε μια μεγάλη «δράση». Στην Άγκυρα λοιπόν συζητείται πως αυτή η «δράση» μπορεί να είναι μια προσευχή στην Αγία Σοφία από όλα τα μέλη του ΑΚΡ με επικεφαλής τον Ερντογάν.  Στο προεδρικό μέγαρο συζητείται σοβαρά παράλληλα με την ρητορική «Σταυρός έναντι ημισελήνου» να σταματήσει να είναι μουσείο η Αγία Σοφία και να ανοίξει κανονικά για προσευχές»

«Χοροστατούντος», λοιπόν, του νεοσουλτάνου Ερντογάν, θα υπάρξει μία βαρύτατη προσβολή εναντίον του Χριστιανισμού και εν γένει του πολιτισμού με μία ισλαμική προσευχή στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας. Την ίδια ώρα οι χαχόλοι των Αθηνών χτίζουν με βήμα γοργό το πρώτο από την εποχή της τουρκοκρατίας τζαμί στην Αθήνα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών