Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Αυτός είναι ο δράστης της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός στις βρετανικές Αρχές ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλισε το Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Σκότλαντ Γιαρντ οι νεκροί είναι 4: Ο δράστης Abu Izzadeen, ένας αστυνομικός που μαχαιρώθηκε στο Κοινοβούλιο και δύο πολίτες που χτύπησε με το αυτοκίνητο στη γέφυρα Ουέστμινστερ. Πάνω από 20 είναι οι τραυματίες, αρκετοί σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Abu Izzadeen (ο οποίος γεννήθηκε ως Trevor Brooks από τζαμαϊκανούς γονείς), ήταν Βρετανός υπήκοος που γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1975 στο Hackney του Ανατολικού Λονδίνου. Ο Izzadeen -σύμφωνα με την Wikipedia ασπάστηκε το Ισλάμ...
στην αρχή της δεκαετίας του 1990, ενώ επισκέφθηκε το Πακιστάν για μια σειρά διαλέξεων(!) πριν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.




Ο Izzardeen είχε χαρακτηρίσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν γίνει στο Λονδίνο το 2005 “αξιέπαινες”, ενώ είχε δηλώσει ανοιχτά πως ήθελε να πεθάνει ως βομβιστής αυτοκτονίας. Είχε συλληφθεί πολλές φορές με την κατηγορία της υποκίνησης τρομοκρατίας, ωστόσο στις 22/3 κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή 3 ανθρώπων, μετά την τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσε στο Λονδίνο.

 


Είχε μιλήσει μάλιστα πολλές φορές ως ισλαμιστής ιεροκήρυκας σε πολλά ειδησεογραφικά δίκτυα, ενώ διατηρούσε και προσωπικό λογαριασμό στο Youtube.



Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: "Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο μύθος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόμβες αθώων θυμάτων και έξαρση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιμο των ελληνικών συνόρων τώρα!"


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών