Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φτωχούς αγρότες βιοπαλαιστές: Με ΜΑΤ, χημικά και ξύλο απάντησε ο "κοινωνικός" Σύριζα! Φωτογραφίες, Βίντεο

Κάτω τα χέρια από την αγωνιζόμενη αγροτιά! Έβαλαν την Ελληνική σημαία σε κλούβα των ΜΑΤ και τους έριξαν χημικά –Έκαψαν την σημαία του Σύριζα

Κρύφτηκε ο συριζαίος υπουργός Αποστόλου - Στην Θεσσαλονίκη πήγε ο Τσίπρας

Οι αγρότες έφτασαν στις 6 το πρωί με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Galaxy (160 άτομα) στην πύλη Ε-1, ενώ από το Ηράκλειο το Ρέθυμνο και το Λασίθι με τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Knossoς palace (750 άτομα) και Κρήτη II (170 άτομα) στις 7 και 6:15 το πρωί στις πύλες Ε-2 και Ε-3 αντίστοιχα.

Κάποιοι εκ των αγροτών κρατούσαν την Ελληνική σημαία και κάποιοι μαύρες σημαίες. Μαζί με τους περίπου 1.000 αγρότες έρχονται και εκπρόσωποι...
από συνδικαλιστικές οργανώσεις, την αυτοδιοίκηση και παραγωγικούς φορείς προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα του αγροτικού κόσμου.


 

 


 


Ξύλο και χημικά μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης


Αγρίεψαν τα πράγματα ξανά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την άρνηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αποστόλου να δεχτεί αντιπροσωπεία 40 αγροτών στο γραφείο του.

Η απάντηση της αστυνομίας ήταν να κάνει χρήση χημικών. Λίγα λεπτά αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι αγρότες άρχισαν να δείχνουν στους δημοσιογράφους τα... ραβασάκια από τον ΕΦΚΑ που τους έχουν σταλεί.

 
"Να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που έχουν, εμείς είμαστε βιοπαλαιστές. Προσπαθούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, δεν έχουμε να πληρώσουμε αυτά τα χρήματα". Η οργή ξεχείλιζε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φώναζαν για "προδότες" και ζητούσαν "αν φοράνε παντελόνια, να φύγουν".

 
 


Βίντεο 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών