Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

“The Independent”: Τρίτη μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδος η Χρυσή Αυγή με 10%!

Την αλήθεια που δεν τολμούν να ομολογήσουν οι εγχώριοι δημοσιογραφούντες και δημοσκόποι γράφουν τα διεθνή μέσα: η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει και πλέον βρίσκεται σε διψήφιο ποσοστό.

Αυτή η αλήθεια, που στοιχειώνει τα όνειρα των προδοτών της Πατρίδος μας, έχει προκαλέσει παράκρουση και στα διεθνή μέσα προπαγάνδας των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι αναφέρονται σε αυτό ακόμα και στις πιο απίθανες στιγμές. Έτσι, σε άρθρο περί της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα που έχει κλέψει η Βρετανία, η εφημερίδα “The Independent” γράφει:

«Ενώ ο Εθνικισμός ανεβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη,...
η βίαιη, νεοφασιστική Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδας, με υποστήριξη από περίπου 10% των ψηφοφόρων»



Επιπλέον, εμπεριέχονται οι δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου για την εκλογή του νέου αμερικανού Προέδρου, ο οποίος σημειώνει ότι η εκλογή Τραμπ φέρνει έναν νέο άνεμο υποστήριξης στην Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα αφήσουν την Πατρίδα μας να γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες.



Τώρα, θα ρωτήσει, κανείς, τι σχέση μπορεί να έχουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα με την Χρυσή Αυγή και φτάνει ολόκληρη βρετανική εφημερίδα να κάνει αυτό το σχόλιο σε άρθρο της;

Η νυν υπουργός πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, έθεσε ως θέμα μηνύματος «δημοκρατίας» την επιστροφή των Γλυπτών. Αυτό δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, αφού πρώτον οι κυβερνώντες δεν ξέρουν τι σημαίνει δημοκρατία, δεύτερον έχουν εμμονή με την Χρυσή Αυγή και τρίτον η εν λόγω έκανε μασάζ στις αύρες ανθρώπων για «ιατρικούς» λόγους.

Ασχέτως με αυτά, κρατάμε αυτό που κρύβουν οι δημοσκόποι: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και αμφισβητεί ευθέως την κυριαρχία της κλεπτοκρατίας και των εντολοδόχων ξένων συμφερόντων.

Υ.Γ. Αξίζει υποσημείωσης το γεγονός πως το άρθρο του Independent μεταφράστηκε στα ελληνικά από το ΑΠΕ - ΜΠΕ και δόθηκε στα εγχώρια ΜΜΕ. Μόνο που... έλειπε η αναφορά στη Χρυσή Αυγή για... προφανείς λόγους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών