Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

BIG BOSS Μπόμπολας: Απομονώστε και εξοστρακίστε τους Χρυσαυγίτες… Μου χαλάνε την πιάτσα της κονόμας

Γράφει ο Αντίοχος

Νέα επίθεση κατά αυτών –των μόνων- που του χαλάνε την πιάτσα (της κονόμας…) έκανε ο Big Boss του… συνταγματικού τόξου και εθνικός μας εργολάβος (παρταόλας!), με αφορμή την επέτειο της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου.

Έτσι, στο κύριο άρθρο της φυλλάδας του, υπό τον τίτλο «Η μαύρη επέτειος», αφού ξεφουρνίζει ξεδιάντροπα όλους τους καθεστωτικούς μύθους της μεταπολίτευσης, με τους οποίους πλέον γελάει ο κόσμος («Όταν οι ερπύστριες...
ισοπέδωναν τις ατομικές και πολιτικές ελευθερίες. Για 87 μήνες όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Δεκάδες χιλιάδες βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν ή και δολοφονήθηκαν. Μύθος είναι η «αναίμακτος επανάστασις», που διακινούν ακόμη και σήμερα τα παιδιά και τα εγγόνια της χούντας. Ερείπια και τραγωδίες άφησε παντού πίσω της. Από την οικονομία ως τα εθνικά θέματα…»), καταλήγει ως εξής: «Η παρακαταθήκη όσων όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντια στη χούντα και μάτωσαν είναι η δημοκρατική εγρήγορση. Ταυτοχρόνως με την απομόνωση και τον εξοστρακισμό των σύγχρονων φασιστοειδών μορφωμάτων. Του ακροδεξιού εθνικισμού και του ρατσισμού, που επιχειρούν να ξανασηκώσουν κεφάλι».

Όμως, το ποτάμι του εθνικισμού δε γυρίζει πίσω και αργά ή γρήγορα η Χρυσή Αυγή θα γίνει κυβέρνηση και θα του κοπεί η κονόμα! Τέρμα οι εργολαβίες, κόκκινε «άρχοντα των διοδίων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών