Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Και τώρα «αντιφά» και «μπολσεβίκοι», ψηφίστε τον Μακρόν τον τραπεζίτη!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ τα παρακρατικά συριζοτσογλάνια της Γαλλίας ξεκίνησαν ήδη την κατατρομοκράτηση του γαλλικού λαού για να μην ψηφίσει Λεπέν, δημιουργώντας μεγάλα επεισόδια στο Παρίσι και τις μεγάλες πόλεις της χώρας, ο "Κουτσούμπας" της Γαλλίας Πιέρ Λοράν (γραμματέας του Κ.Κ. Γαλλίας) βγήκε ανοιχτά με δηλώσεις του υπέρ του πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ, Μακρόν. Ιδού η νέα απόδειξη της πλήρους υποταγής των σταλινοειδών αποβρασμάτων στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στο κεφάλαιο, που δήθεν πολεμούν:...


«Καλώ να καταψηφιστεί η Μαρίν Λεπέν. Δύο σημειώσεις: η εκπληκτική άνοδος του Ζαν Λυκ Μελανσόν, η οποία είναι μεγαλύτερη από το 2012, σημαίνει ότι υπάρχει μια αριστερά που αναγεννάται σε αυτές τις εκλογές. Υπάρχει ένας δεύτερος γύρος στον οποίο δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, όπως και εκατομμύρια άνθρωποι. Θα νικήσουμε την Μαρίν Λεπέν, σας καλώ να την νικήσουμε, μόνο ένα ψηφοδέλτιο υπάρχει για να το κάνουμε».

Και τώρα «αντιφά» και μπολσεβίκοι, ψηφίστε τον Μακρόν τον τραπεζίτη! Ίδιοι είστε, άλλωστε, όλα τα γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών