Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Τρόμος στον Περισσό και σε ολόκληρο το κατεστημένο: Μεγάλη η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία


Τρόμος στον Περισσό και σε ολόκληρο το κατεστημένο: Μεγάλη η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας το χωνέψει το καθεστώς. Οι ελπίδες του Έθνους είναι στα χέρια της Χρυσής Αυγής. Η Νεολαία ανήκει στη Χρυσή Αυγή.
 
Στην ξεκάθαρη ομολογία ότι οι Εθνικιστικές Ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ιδιαίτερη ανάπτυξη και απήχηση στην Ελληνική Νεολαία προέβη ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, στην τελική ομιλία του στο 20ο συνέδριο του συγκεκριμένου ιδεολογικοπολιτικού μορφώματος.
Συγκεκριμένα, σε ένα μέρος της «και τώρα μπορείτε να πάτε να κοιμηθείτε» ομιλίας του, ο τρόφιμος του Περισσού δήλωσε τα εξής:
«Πρέπει πιο πολύ να γνωρίσουμε βαθύτερα πλευρές που αφορούν νεολαία, μικρές και πολύ μικρές ηλικίες. Χρειάζεται καλύτερα να μάθουμε να αξιολογούμε, να ιεραρχούμε ζητήματα. Ιδιαίτερα πρέπει να σκύψουμε σε....
απόψεις και τάσεις που αναπτύσσονται μέσα στη νεολαία. Ποια ακριβώς επίδραση έχει το φασιστικό ρεύμα, η Χρυσή Αυγή και όχι μόνο, οι αντιδραστικές απόψεις μέσα στη νεολαία».
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια προβληματισμένη όσο και απελπισμένη παραδοχή του νυν διεκπεραιωτή των υποθέσεων αυτού του κομματικού μαγαζιού, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ισχυρή επίδραση στους χώρους της Νεολαίας, ακόμη και στις μικρές ηλικίες.
Φυσικά, δεν μας είπε κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε ο «γλείφτης» του Στάλιν, καθώς αποτελεί μια αναμφισβήτητη διαπίστωση.
Έχει, όμως, άλλη αξία και σημασία να αναγνωρίζεται αυτό από τον εκφραστή ενός απόλυτα συστημικού φορέα, ο οποίος παρατηρεί με ανησυχία και κρυφή οργή ότι η λάσπη και η συκοφαντία του καθεστώτος που ο ίδιος και το κόμμα του υποστηρίζει με σθένος όχι μόνο δεν πτοούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά αντιθέτως δίνουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την αίσθηση και την αίγλη της πραγματικής αντισυστημικής και επαναστατικής δύναμης που μπορεί να εκφράσει την Ελληνική Νεολαία.
Διαβάστε επίσης: Μεγαλειώδης δράση του Μετώπου Νεολαίας στους Αμπελόκηπους - Δεν μας λυγίζει τίποτα! Φωτορεπορτάζ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών