Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

Το ΚΚΕ παρακαλάει τους πολίτες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο τίτλος αναφέρεται στο κόμμα που διατυμπανίζει σε όλη την οικουμένη ότι κατέχει την «κυρίαρχη» ιδεολογία, τρομάρα τους, και δεν είναι άλλο από το ΚΚΕ. Σύμφωνα λοιπόν με πρωτοσέλιδο άρθρο με τίτλο, «Αλιεύουν σε θολά νερά οι κομμουνιστές», της έγκυρης εφημερίδας «Εστία», διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Ενδιαφέρουσα στροφή στη στρατηγική του ΚΚΕ καταγράφεται μετά το πέρας των εργασιών του 20ου Συνεδρίου. Όπως προκύπτει από τη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ ο γγ του ΚΚΕ, ο Περισσός επιχειρεί...
να συσπειρώσει στις τάξεις του τμήμα των αντιμνημονιακών δυνάμεων που είχαν στηρίξει στο παρελθόν το Σύριζα αλλά και τη Χρυσή Αυγή. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με νέα ρητορεία δεν έκρυψε τις διαθέσεις του. Διερωτήθη δημοσίως «τι νόημα έχει να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους», χαρακτήρισε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή ως πολίτες, οι οποίοι παρασύρθηκαν». Εκ πρώτης όψεως θα συμπέρανε κανείς ότι, Άγιες μέρες που είναι, το κόμμα των «ανθρωπιστών» του Περισσού φωτίστηκε από το Άγιο Πνεύμα και με ύφος μετανοιωμένο και μειλίχιο προσπαθούν να επανέρθουν στο σωστό δρόμο. Τέτοια παροιμιώδης αλλαγή! τέτοια εγνωσμένη ειλικρίνεια! Αμ δε. Όσο και να προσπαθούν για να αποδείξουν το αντίθετο, όσο και με πιο σοβαροφανή τρόπο να το κάνουν, δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν. Μέχρι χθες ήμασταν γι’ αυτούς οι φασίστες, οι ρατσιστές, οι ναζιστές και πάει λέγοντας. Και μετά το συνέδριο του ΚΚΕ τους ήρθε η επιφοίτηση, όχι του Αγίου Πνεύματος, αλλά του Στάλιν. Νομίζουν ακόμη ότι το σήμερα είναι χθες, τότε που κορόιδευαν και κυνηγούσαν τον κοσμάκη και δεν τους έπαιρνε χαμπάρι κανείς. Για τέτοια πολιτική οξυδέρκεια και τέτοιο πολιτικό αισθητήριο, ούτε λόγος! Οι «καθωσπρεπιστές» λοιπόν, αφού έβαλαν τα δεδομένα κάτω και είδαν ότι από τη διαρροή του Σύριζα δεν λαβαίνουν και αυτοί ανάλογα ποσοστά, σαν και αυτά που λαβαίνει η Χρυσή Αυγή, άλλαξαν τη ρητορική τους προπαγάνδα μπας και αλιεύσουν κανένα ψηφαλάκι. Τέτοιου είδους κοροϊδία που σκαρφίστηκαν οι μπολσεβίκοι του Περισσού, δείχνει, αν μη τι άλλο, για πόσο χαβάνια νομίζουν ότι είναι οι ψηφοφόροι. Ο κόσμος όμως, οι ψηφοφόροι, αφού είδαν και ένιωσαν στο πετσί τους, με το χειρότερο τρόπο,  τις πολιτικές ενέργειες της αριστεράς της «προόδου», δεν είναι κορόιδο να πάει χοροπηδώντας στους σκληροπυρηνικούς του ΚΚΕ.  Η χρυσή Αυγή εδραίωσε και τσιμένταρε τη θέση της στις καρδιές των Ελλήνων, ως το μόνο πατριωτικό κίνημα που υπάρχει που υπάρχει κοινοβουλευτικώς και εξωκοινοβουλευτικώς, μη δεχόμενη να αλλάξει ούτε κατά κεραίας  αυτά που λέει, αυτά που υποστηρίζει και προπάντων πράττει.

1 σχόλιο:

  1. Το ευτράπελο είναι ότι ο Άγγελος Αγγελόπουλος “δραπέτευσε” από την Αθήνα στις αρχές του 1944, όταν πια ήταν απόλυτα βέβαιο ότι επέρχεται η απελευθέρωση, ενώ τα άλλα αδέλφια του έμειναν στην Αθήνα για να συνεχίζουν τη διεκπεραίωση των δοσοληψιών τους με τους Γερμανούς.
    Ο γνωστός μας καθηγητής είχε ήδη απογαλακτισθεί από τους εναγκαλισμούς του με το καθεστώς του Τσολάκογλου και μεταστράφηκε εγκαίρως.
    Στην κυβέρνηση εθνικής ενώσεως του Γ. Παπανδρέου έλαβε μέρος ως υφυπουργός Οικονομικών (!),
    εκπροσωπώντας το ΕΑΜ
    και στις σαράντα μέρες που διακόνησε το λειτούργημα μέχρι να παραιτηθούν οι υπουργοί του ΕΑΜ στα Δεκεμβριανά,
    δεν υπήρξε καμιά μέριμνα για να τιμωρηθούν οι οικονομικοί δοσίλογοι.
    Καθόλου παράξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών