Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 11, 2017

Το πρώτο ξεπούλημα της αριστεράς! Τα περιφερειακά αεροδρόμια σε Γερμανικά χέρια από σήμερα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θλιβεροί: Ιδιωτικοποιήσεις από αριστερούς και μάλιστα προς κρατική εταιρία ξένης χώρας!

Από τα μεσάνυχτα τον έλεγχο των 14 περιφερειακών αεροδρομίων τον έχει πλέον η Fraport και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ξεπούλημα της αριστεράς, το οποίο αποτελεί συνέχεια των πολιτικών της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, που είχαν δρομολογήσει την εν λόγω ιδιωτικοποίηση.

Συγκεκριμένα, με την καταβολή του εφάπαξ τιμήματος 1,23 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώνεται σήμερα (έως το μεσημέρι) η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport.

Η πρώτη πτήση, υπό τον έλεγχο της Fraport, έγινε στις 00:20 μετά τα μεσάνυχτα από τη Ryanair, αεροσκάφος της οποίας...
απογειώθηκε από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Σαντορίνη, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος της Fraport, επισημαίνοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά και δεν υπάρχουν προβλήματα.

Τα 14 αεροδρόμια είναι Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος. Περιφερειακά αεροδρόμια περιλαμβάνουν τρεις πύλες στην κύρια χώρα (Θεσσαλονίκη, Άκτιο, Καβάλα) και 11 αεροδρόμια στα νησιά (Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος).

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την χώρα μας από αυτό το ξεπούλημα, ξεπερνούν την βάναυση ζημία εις βάρος του Δημοσίου που θα ανέρχεται σε περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με βάση τα απολογιστικά στοιχεία του 2015. Όπως είχε σημειώσει η βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, στην από 6ης Οκτωβρίου 2016 ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής, «με την είσοδο των ιδιωτών ο εναέριος χώρος δεν θα ελέγχεται από κρατικές υπηρεσίες, αλλά από ιδιωτικές εταιρείες. Η εξέλιξη αυτή αποδυναμώνει επικίνδυνα τις κρατικές αρμοδιότητές μας σε θέματα διαχείρισης εναέριων χώρων. Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η προκλητική πολιτική της γείτονος χώρας έχει υπερβεί κάθε όριο, με τον Ερντογάν να επιζητεί αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.»

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω άρθρο του αριστερού μνημονίου το είχε ψηφίσει το σύνολο του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου", καθιστάμενο έτσι ένοχο για το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας και του Εθνικού Εναέριου Χώρου, σε... έκπτωση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών